Home > Merken > Salomon
Toon Filters
Filter
0
Onbeperkt
toepassen
Salomon is misschien wel één van de bekendste merken voor outdoorproducten. Voor zowel de hardloper als trailrunner heeft het merk rugzakken/-vesten zodat je niet weg hoeft te gaan zonder telefoon, sleutels, drinken en eten. Bekijk hieronder het Salomon assortiment. Wil je meer lezen over Salomon? Meer lezen over Salomon


Weergave:

 

Salomon hardlooprugtassen 

Wie vaker langere stukken loopt of avontuurlijke paden opzoekt, wil graag de nodige dingen meenemen onderweg. Drinken en eten om het vocht- en energieniveau op peil te houden, maar ook een telefoon kan natuurlijk niet ontbreken. De hardlooprugtassen en -vesten van Salomon zijn speciaal ontwikkeld zodat je al deze spullen onderweg makkelijk mee kunt nemen zonder er al teveel hinder van te ondervinden. De rugzakken die Kievit Sport heeft zijn:  

  • Salomon ADV Skin 5 set 

  • Salomon Agile 2 set 

Het verschil tussen deze twee zit hem in het doel waarmee ze gebruikt worden. De skin set sluit nauwkeurig aan op het lichaam wat het draagcomfort verhoogt. Met een volume van maar liefst 12L is deze rugzak erg geschikt voor de langere duurlopen en races. De Agile 2 set is de perfecte rugzak voor de wat kortere lopen. Door de verstelbare bandjes kan hij passend gemaakt worden voor iedere loper.  
 

Over Salomon 

Salomon is opgericht in 1947, waar het allemaal begint bij een kleine werkplaats in Annecy, Frankrijk. Ze produceren daar skibindingen, maar het duurt niet lang voordat er ook schoenen en kleding bijkomen. Later kwamen daar ook trail- en hardloopschoenen bij. Tegenwoordig is Salomon onderdeel van het Chinese bedrijf Amer.