Home > Herenschoenen > Hardloopschoenen heren
Hardloopschoenen heren

Hardloopschoenen heren

Verbreek je PR en ga RECHT op je DOEL af!
Toon Filters
Filter
toepassen

Ben je op zoek naar hardloopschoenen heren? Dan vind je hier een uitgebreid assortiment hardloopschoenen voor heren. Of je nu net begint of gevorderd hardloper bent. Goede hardloopschoenen heren zijn een must! Bekijk hieronder de collectie heren hardloopschoenen of lees meer over hardloopschoenen heren.



Weergave:

hardloopschoenen heren, loopschoenen heren
 

De collectie

Op onze webshop en in onze winkel vind je verschillende hardloopschoenen (of loopschoenen) voor heren. Denk daarbij aan schoenen van merken zoals:

Weet jij al welke hardloopschoen je nodig hebt? Dan kun je ook onze zoekfunctie gebruiken om bij het gewenste model uit te komen. Aan de hand van de filter knop (op mobiele apparaten) kun je eenvoudig uitkomen bij de schoen die je zoekt!

 

Passen of aanmeten?

Wij krijgen regelmatig bezoekers in onze winkel, die een schoen op het oog hebben maar niet zeker weten of dit de schoen is die echt ‘bij hun past’. Tijdens het passen komen ze er dan achter dat dit niet de schoen is. Omdat de hardloopschoen dan bijvoorbeeld niet lekker loopt of er te weinig demping in zit. Daarnaast heeft het ook te maken met de stand van je voeten en de ondersteuning die verschillende schoenen je kunnen bieden. Hiervoor gebruiken wij de termen: Neutraal, onderpronatie en overpronatie. Wat die termen precies betekenen kun je hier lezen.

 

Loopanalyse

Tijdens onze uitgebreide loopanalyse kunnen wij de perfecte heren hardloopschoenen aanmeten bij jou. Wij analyseren dan je looppatroon en kunnen vervolgens op detailniveau zien: wat voor type loper je bent, hoe je voeten landen op de grond en hoe je looppatroon in zijn geheel is. Aan de hand van die analyse weten wij ook welke schoen dan goed bij je past. Ja, je leest het goed: de schoen kiest jou! Zien wij jou voor een loopanalyse in onze winkel? Maak een afspraak.

 

Hardloopschoenen heren kopen

Weet jij al welke schoenen je nodig hebt of heb je liever een wat ouder model? Dan kun je een kijkje nemen in onze sale categorie. Hier staan nog wel eens heren hardloopschoenen tussen die goedkoper zijn. Dit gaat dan meestal om de laatste maten of om een ouder seizoen. Verder is onze reguliere collectie hardloopschoenen voor heren zodanig scherp geprijsd dat je waard voor je geld krijgt! Op al onze bestellingen geldt vanaf €150,- gratis verzending.