Home > Herenkleding > Onderkleding heren
Onderkleding heren

Onderkleding heren

Voor die essentiële base layer!
Toon Filters
Filter
0
Onbeperkt
toepassen

Zoals de naam al zegt draag je onderkleding heren onder je sportbroek of jasje. Onderkleding verhoogt het comfort door een goede zweetafvoer in warme omstandigheden, maar kan je ook warm houden wanneer het kouder is. Hierin biedt Kievit sport een ruim assortiment Craft onderkleding voor heren aan.  Bekijk hier ons assortiment onderkleding.Weergave:

Heren onderkleding

Onderkleding kan bijna niet ontbreken in de kledingkast van een sporter. Het biedt extra comfort tijdens het sporten door het verbeteren van temperatuurmanagement. Op deze manier raak je niet oververhit in warme omstandigheden, en heb je het warm genoeg als het buiten koud is. Zweten tijdens het sporten, we maken het allemaal wel eens mee. Als je lekker je best doet dan is het onoverkomelijk en ga je zweten! Zweten doet het lichaam om zichzelf te koelen, omdat je lichaam simpelweg te warm wordt. Ga je bewegen dan ga je zweten en zweten tijdens het sporten is dan ook volkomen normaal. Maar je kan je lichaam een handje helpen door het te veel aan zweet wat sneller af te voeren en je lichaam te helpen met koelen. Dat kun je doen door sportondergoed te dragen dat gemaakt is om zweet af te voeren. Zogenaamde zweetshirts zijn perfect om te dragen tijdens het sporten, zeker als het ook nog eens warm is.

 

Soorten heren onderkleding

Wij bieden verschillende typen onderkleding aan van het merk Craft. Daarin zijn verschillende lijnen:

  • Craft Active Extreme 2.0
  • Craft Active Intensity

De Craft Active Extreme 2.0 is geschikt voor intensieve trainingen bij temperaturen tussen de -5 en 10 graden Celsius. Deze serie is door het hoog ademend vermogen minder geschikt bij rustigere trainingen.

De Craft Active Intensity is net als de Active Extreme 2.0 geschikt bij temperaturen tussen de -5 en 10 graden Celsius, maar voelt warmer aan en is daarom ook geschikt bij matig intensieve inspanningen. Het naadloos ontwerp zorgt voor een hoog draagcomfort.