Home > Merken > Garmin
Toon Filters
Filter
0
Onbeperkt
toepassen

Garmin Sportaccessoires 

Zoek je een sporthorloge met vele functies? Garmin heeft dé sportaccessoires die jij nodig hebt om resultaatgericht te trainen. Of je nou je conditie wil verbeteren, afstand wil bijhouden of sneller wil worden, met de sportaccessoires van Garmin zet jij de volgende stap. Kievit Sport bied een groot scala aan Garmin Horloges aan. Vind hieronder assortiment Garmin sportaccessoires bij Kievit Sport. Wil je meer lezen over Garmin?  Meer lezen over Garmin > Weergave:


Bezig met laden...

Modellen Garmin sportaccessoires 

Er zijn Garmin sporthorloges en Garmin hartslagbanden te bestellen via de webshop of te koop in de winkel. De verschillende modellen die wij hebben zijn: 

  • Garmin Forerunner 45(s), 245, 245 music en 945 

  • Garmin Fenix 6(s) 

  • Garmin Fenix 6 Pro  

  • Garmin Vivoactive 4S  

  • Garmin Venu  

  • Garmin HRM-Dual en de Garmin HRM4-run hartslagband 

 

Garmin Sporthorloge instellen 

Het instellen van een sporthorloge is vaak lastig, daar kunnen wij bij helpen! Heb jij een Garmin Sporthorloge besteld en ben je op zoek naar installatiehulp? Neem dan contact op met de winkel en wij stellen samen met jou het Garmin sporthorloge naar wens in. 

 

 Over Garmin 

Garmin is opgericht door Gary Burrell en Min H. Kao en is een van de grootste fabrikanten van GPS apparaten ter wereld. Waarbij navigatie-apparatuur voor diverse branches het bedrijf grootbracht, richten zij zich sinds 2000 ook op het produceren van sporthorloges en –accessoires.