Home > Damesschoenen > Indoorschoenen dames
Indoorschoenen dames

Indoorschoenen dames

Van handbal tot volleybal. De beste indoorschoenen scoor je hier!
Toon Filters
Filter
toepassen

INDOOR SCHOENEN DAMES

Indoorschoenen voor dames zijn er in verschillende soorten! Of je nu aan volleybal, hockey, handbal of een andere indoor sport doet, je hebt altijd goede indoorschoenen dames nodig.

Indoor sportschoenen voor dames zijn voorzien van goede ondersteuning en voldoende stevigheid. Zo zorgen jouw indoor damesschoenen voor de beste ondersteuning van jouw sportieve prestaties.
Bestel direct indoor schoenen voor dames. Meer lezen over indoorschoenen damesWeergave:


Bezig met laden...
Asics Sky Elite FF 2
Asics Sky Elite FF 2

127,99

159,99

Mizuno Wave Voltage
Mizuno Wave Voltage

60,00

119,99

Mizuno Wave Stealth Neo
Mizuno Wave Stealth Neo

80,00

159,99

Mizuno Wave Luminous 2
Mizuno Wave Luminous 2

70,00

139,99

Mizuno Wave Lightning Z7
Mizuno Wave Lightning Z7

89,99

149,99

Mizuno Wave Lightning Z7
Mizuno Wave Lightning Z7

89,99

149,99

Mizuno Wave Stealth V
Mizuno Wave Stealth V

104,99

149,99


Ben jij op zoek naar indoor sportschoenen dames? Bestel dan jouw indoorschoenen dames bij Kievit Sport. Wij hebben Asics indoorschoenen en Mizuno indoorschoenen voor dames. Kortom Asics volleybalschoenen of Mizuno volleybalschoenen voor dames. Ook handbalschoenen voor dames zijn beschikbaar via onze webshop.

De juiste Indoorschoenen voor dames vinden

Weet je niet zo goed welke dames indoorschoenen bij je passen? Welke schoen de juist pasvorm of demping heeft? Welk merk het beste bij je past of hoe je precies loopt? Dan is een het plannen van een loopanalyse de perfecte oplossing voor jou. Zo vind je de perfecte indoorschoenen en voorkom je ook nog eens blessures! 

Meer weten over de loopanalyse? Dat lees je op deze pagina.
Ben je al overtuigd? Plan direct een loopanalyse.
 

VOLLEYBALSCHOENEN DAMES

Ben je opzoek naar volleybalschoenen dames voor in de zaal? Dan ben je bij Kievit sport aan het juiste adres. Wij hebben de volgende merken volleybalschoenen voor dames:

  • Volleybalschoenen Mizuno dames
  • Volleybalschoenen Asics dames


Heb je een Asics of Mizuno volleybalschoenen dames op het oog, maar twijfel je over de maat of over de pasvorm? Kom dan naar onze winkel en krijg passend advies! Zeker weten dat wij tijd voor je hebben? Maak een afspraak voor een loopanalyse. Zo weet je zeker dat je de perfecte dames volleybalschoen koopt!
 

HANDBAL SCHOENEN DAMES

Ook voor de handbal zijn onze indoor schoenen dames geschikt! Voorzien van een goede demping, en ondersteuning. Zodat jij je volledig kunt concentreren op het spel in plaats van voorzichtig moet zijn omdat je blessures wilt voorkomen. 

Wij hebben handbal schoenen dames van de volgende merken:

  • Handbalschoenen Asics dames
  • Mizuno handbalschoenen dames

Heb je Asics handbalschoenen dames die je wilt kopen? Selecteer je maat en voeg deze eenvoudig toe aan je winkelwagen. Jouw dames handbalschoenen kun je eenvoudig afrekenen via iDeal.