Home > Damesschoenen > Trailschoenen dames
Trailschoenen dames

Trailschoenen dames

Ga buiten de gebaande paden!
Toon Filters
Filter
0
Onbeperkt
toepassen

Trailschoenen dames

Schoenen speciaal voor trailrunning, ook off-road hardlopen genoemd. Je rent niet over asfalt, straat of de standaard gebaande paden. Je rent buiten, off-road, over grind, zand, door de bossen en over heuvels, langs beekjes. Je volgt een bepaalde route, een trail.

Dat is trailrunning! Voor het off-road hardlopen heb je ook andere sportschoenen voor dames nodig: namelijk trailschoenen dames. Meer lezen over dames trail schoenen >Weergave:


Bezig met laden...
Brooks Caldera 6
Brooks Caldera 6

104,99

149,99

Brooks Caldera 7
Brooks Caldera 7

149,99

Saucony Peregrine 12
Saucony Peregrine 12

75,00

149,99

Brooks Cascadia 16
Brooks Cascadia 16

70,00

139,99

Asics Gel-Trabuco 11
Asics Gel-Trabuco 11

111,99

159,99


Ben jij op zoek naar trailschoenen dames? Dan moet je bij Kievit Sport zijn! Wij hebben asics trail schoenen dames, brooks trail schoenen dames, mizuno trailschoenen dames, saucony trail schoenen dames. Bestel jouw dames trailschoenen direct!

TRAILRUNNING SCHOENEN DAMES

De trailschoenen voor dames zijn over het algemeen iets soepeler en minder breed dan een trailschoen voor heren. Elke trailschoen bevat voldoende demping en maximaal comfort zodat jij je kunt richten op het lopen van de trail.  

 

TRAILRUNNING SCHOENEN DAMES PASSEN 

Weet je niet zo goed welke dames trailrunning schoenen bij je passen? Of welke schoen de juiste pasvorm of demping heeft en daarmee het beste bij je past? Dan is het plannen van een loopanalyse de perfecte oplossing voor jou! Samen met jou analyseren wij de o.a. de stand van je voeten, we meten jouw bewegingen tijdens het hardlopen en nog veel meer! Zo vind je de perfecte dames trailschoenen voor jou en voorkom je ook nog eens blessures. 
Meer weten over de loopanalyse? Dat lees je op deze pagina. 
Ben je al overtuigd? Plan dan gelijk een loopanalyse. 

 

DIVERSE MERKEN TRAILSCHOENEN DAMES

In onze shop kunnen wij de volgende dames trialschoenen aanbieden:

  • Asics trail schoenen dames
  • Brooks trail schoenen dames
  • Mizuno trail schoenen dames
  • Saucony trail schoenen dames

Aan de linkerkant op deze pagina kunt je filteren per merk, zo vind je altijd het merk dames trailschoenen waar je naar op zoek bent. 
 

TRAILSCHOENEN DAMES SALE

Ben je op zoek naar trailrunning schoenen dames in de aanbieding? Houd onze webshop dan in de gaten. Wij hebben regelmatig leuke/ludieke acties waarbij o.a. trailschoenen dames in de sale is. Wil je volledig op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan voor onze nieuwsbrief!