Home > Herenschoenen > Trailschoenen heren
Trailschoenen heren

Trailschoenen heren

Waar je ook off-road gaat. Met onze trailschoenen voor heren jij het aan!
Toon Filters
Filter
toepassen

Trailschoenen heren zijn schoenen speciaal gemaakt voor trailrunning, ook off-road hardlopen genoemd. Je loopt niet over straat of op een atletiekbaan, maar gaat de bossen in, zandpaden over, langs beekjes. Speciaal voor trailrunning zijn er trailschoenen, die meer grip bieden dan de standaard hardloopschoen. Meer lezen over trailschoenen voor heren Weergave:


Trailschoenen heren - Bij Kievit Sport kun je terecht voor al je Trailschoenen heren.
 

Trailrunning schoenen heren 

De trailschoenen bieden ten opzichte van gewone hardloopschoenen meer grip, zodat jij zonder zorgen onverharde bospaden kunt bedwingen. Daarnaast bevat iedere trailschoen voldoende demping en maximaal comfort zodat jij je kunt richten op het lopen van de trail.  
 

Trailrunning schoenen heren passen 

Weet je niet zo goed welke heren trailrunning schoenen bij je passen? Of welke schoen de juiste pasvorm of demping heeft en daarmee het beste bij je past? Dan is het plannen van een loopanalyse de perfecte oplossing voor jou! Samen met jou analyseren wij de o.a. de stand van je voeten, we meten jouw bewegingen tijdens het hardlopen en nog veel meer! Zo vind je de perfecte heren trailschoenen voor jou en voorkom je ook nog eens blessures.  

Meer weten over de loopanalyse? Dat lees je op deze pagina.  Ben je al overtuigd? Plan dan gelijk een loopanalyse.  
 

Diverse merken trailschoenen heren 

Wij bieden je de volgende heren trailschoenen aan: 

  • Asics trailschoenen 

  • Brooks trailschoenen 

  • Mizuno trailschoenen 

  • Saucony trailschoenen 

Aan de linkerkant van de pagina kun je filteren per merk. Zo vind je altijd het merk heren trailschoenen waar je naar op zoek bent.