Home > Merken > Saucony
Toon Filters
Filter
toepassen

Saucony hardloopschoenen

Saucony heeft een breed assortiment aan hardloopschoenen. Van trailschoenen tot wedstrijdschoen, van neutrale schoenen tot antipronatieschoen, dit alles vind je bij Saucony. Bekijk hieronder het assortiment. Meer lezen over Saucony


Weergave:

Populaire Saucony hardloopschoenen 

Saucony heeft een uitgebreid assortiment aan hardloopschoenen. Ze staan bekend om de lagere heeldrop, welke meestal ongeveer 8mm is. 

  • Saucony Triumph 

  • Saucony Endorphin  

  • Saucony Omni 

  • Saucony Triumph 

  • Saucony Xodus  
  • Saucony Endorphin 
​​​​​​​De Triumph heeft een hoog comfort door de vele demping die de schoen biedt. De München is een heel stabiele neutrale schoen, waar de Omni en Guide anti-pronatieschoenen zijn. Wanneer je op zoek bent naar een wedstrijdschoen, zijn de Endorphin Speed en Endorphin shift erg geschikt.  
 

Ben je niet zeker welke maat Saucony hardloopschoenen je nodig hebt? 

Ieder merk hardloopschoen en maat valt of zit anders. Weet jij niet precies welke Saucony hardloopschoenen je nodig hebt of dit het merk voor jou is? Kom Saucony passen in onze winkel!  

Of plan een loopanalyse. Dan reserveren wij tijd voor jou en analyseren wij de stand van jouw voeten, looppatroon en zo vinden wij samen de perfecte hardloopschoen voor jou.  

Loopanalyse plannen 

Over Saucony 

Saucony is in 1898 opgericht in Kutztown, Pennsylvania, USA. In Kutztown liep de Saucony Creek, die langs drie verschillende rotsen stroomde. Dit was de directe inspiratiebron voor de naam en het ontwerp van het logo: de drie stippen geven deze drie rotsen weer. Ook zijn ze het symbool van de drie kernwaarden die het merk nastreeft: goede performance, goede gezondheid en goede gemeenschap.