Home > Herenschoenen
Toon Filters
Filter
toepassen

Sportschoenen heren 

Loop je iedere week je vaste rondje over asfalt? Ga je graag de bossen in voor een trailrun? Of doe je aan handbal of volleybal en wil je de beste prestaties halen in de wedstrijd? We bieden je een brede keuze aan sportschoenen voor heren van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hier ons assortiment of lees verder over sportschoenen voor heren.Weergave:

Sportschoenen heren aanmeten 

Ben jij op zoek naar een fijne en comfortabele schoen met voldoende demping, de juiste pronatie en stabiliteit? Laat je sportschoenen dan aanmeten via onze uitgebreide loopanalyse.  

Tijdens de loopanalyse meten wij onder andere de stand van je voeten, het type voet en analyseren we de beweging van jouw lichaam tijdens het hardlopen. Dit doen wij met uitgebreide markertracking in combinatie met highspeed camera’s. Op deze manier kunnen we de schoen aanmeten die het beste bij jou past. Zo zorgen we er samen voor dat jij je volledig kunt focussen op je sportieve prestaties en tegelijkertijd blessures kunt voorkomen. Lees hier meer over de loopanalyse.  

Overtuigd? Plan dan hier je loopanalyse! 

  
 

Heren sportschoenen kopen 

Wij verkopen verschillende soorten sportschoenen voor dames. Zo hebben wij onze sportschoenen voor dames ingedeeld in de volgende categorieën: 

Onze sportschoenen voor heren zijn natuurlijk in verschillende merken, kleuren en modellen verkrijgbaar.  
 

Merken heren sportschoenen 

Wij verkopen diverse merken heren sportschoenen van hoge kwaliteit:  

  • Asics 

  • Brooks 

  • Mizuno 

  • Saucony  

  • Hoka One One 


Deze merken hebben meerdere modellen hardloopschoenen met verschillende eigenschappen, zodat er voor iedereen wel iets passends te vinden is. Daarnaast hebben Mizuno en Asics ook een uitgebreid assortiment handbal-, volleybal- en indoorschoenen. Ook heeft Mizuno een lijn met voetbalschoenen.