Home > Merken > Falke
Toon Filters
Filter
toepassen

Falke hardloopsokken 

Bij een goede hardloopoutfit kunnen goede hardloopsokken van Falke niet ontbreken. Speciaal ontwikkeld voor het hardlopen, hebben de sportsokken een ergonomische pasvorm en gaan ze blaren tegen. Daarnaast zijn ze aangenaam verkoelend en zorgen ze voor optimaal vochttransport.

Meer lezen over Falke hardloopsokken > Weergave:

 

Over Falke 

Sinds 1895 staat het familiebedrijf Falke voor modieuze kleding van hoogwaardige materialen. Het hoofdproduct was sokken en kousen, maar inmiddels maakt Falke diverse soorten boven- en onderkleding. In 2015 is een nieuwe lijn op de markt gebracht: Falke Impulse Running. Dit vind je terug in de Falke Achilles sokken tegen achillespeesproblemen.    

 

Falke hardloopsokken modellen 

Falke heeft verschillende soorten hardloopsokken voor dames en heren. De volgende producten bieden wij in de winkel en online in korte en normale variant aan: 

  • Falke RU4 Men en Falke RU4 Woman 
  • Falke Achilles Men and Women 
  • Falke TE 2 short 

De Falke RU4 sokken voor dames en heren zijn erg comfortabele hardloopsokken met goede vochtafvoer. De Achilles sokken hebben anatomisch aangepaste driedimensionale siliconenpiramiden die het weefsel ter hoogte van de achillespezen masseren, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en klachten worden verminderd.