Home > Merken > Hoka One One
Toon Filters
Filter
toepassen

Zoek je revolutionaire hardloopschoenen? Wie de laaste jaren goed heeft opgelet, is het vast niet ontgaan dat steeds meer mensen op de revolutionair uitziende schoenen van Hoka One One loopt. Het uiterlijk wijkt af van de traditionele hardloopschoenen en zorgt voor een unieke hardloopervaring. Of je nou op zoek bent voor een comfortabele hardloopschoen voor je duurlopen, of voor een reactieve schoen voor je duurloopjes, bij Hoka One One ben je aan het goede adres. Een innovatieve hardloopschoen. Dat zijn de Hoka One One hardloopschoenen voor zowel dames als heren.  Sinds kort zijn Hoka One One schoenen beschikbaar via onze webshop. De collectie hieronder zichtbaar is dus nog niet compleet! Wil je meer lezen over Hoka One One? Meer lezen over Hoka One One

 

 Weergave:


Bezig met laden...
Hoka One One Arahi 6
Hoka One One Arahi 6

104,99

149,99

Hoka One One Arahi 6
Hoka One One Arahi 6

104,99

149,99

Hoka One One Arahi 6
Hoka One One Arahi 6

104,99

149,99

Hoka One One Arahi 6
Hoka One One Arahi 6

104,99

149,99Hoka One One hardloopschoenen. Ben jij op zoek naar Hardloopschoenen van Hoka? Dan ben je bij Kievit Sport aan het juiste adres.

Hoka One One hardloopschoenen kopen

Op zoek naar een plek om Hoka One One hardloopschoenen te kopen? Zoek niet verder! Op de Kievit Sport Webshop, vind je direct de juiste Hoka hardloopschoenen. Bestel vandaag nog jouw hardloopschoenen en door onze snelle levering ben je ervan verzekerd dat jij je momentum behoudt met je nieuwe Hoka One One schoenen!
 

Ben je niet zeker welke maat Hoka One One hardloopschoenen je nodig hebt? 

Ieder merk hardloopschoen en maat valt of zit anders. Weet jij niet precies welke Hoka One One hardloopschoenen je nodig hebt of dit het merk voor jou is? Kom Hoka One One passen in onze winkel!  

Of plan een loopanalyse. Dan reserveren wij tijd voor jou en analyseren wij de stand van jouw voeten, looppatroon en zo vinden wij samen de perfecte hardloopschoen voor jou.  

Loopanalyse plannen 
 

Over Hoka One One

Hoka One One is eigenlijk nog maar een broekie onder de hardloopmerken. Opgericht in 2009 door de vrienden Jean-Luc Diard en Nicholas Mermoud, die een schoen wilden ontwerpen die aan hun eisen voor lange trailruns door de Franse Alpen kon voldoen. Geïnspireerd door de smooth feeling van het rijden op een mountainbike, ontwikkelden ze een schoen met veel demping, om zo ook het vliegende gevoel met hardlopen te kunnen ervaren. Hoka betekent dan ook letterlijk vliegen over de aarde in het Maori. Ondanks dat dit destijds een radicaal idee was in de tijd van de minimalistische schoenen, zijn de schoenen van Hoka One One een groot succes.