Home > Merken > Asics
Toon Filters
Filter
toepassen

Asics sportschoenen

Ben jij op zoek naar sportschoenen van Asics? Dan ben je bij Kievit Sport aan het juiste adres. Je kunt hier allerlei soorten Asics schoenen vinden. Van hardloopschoenen, indoorschoenen en zelfs trailschoenen van Asics. Asics Hardloopschoenen zijn vooral bekend vanwege de geweldige pasvorm en demping en heeft een aantal populaire modellen: de Nimbus, de GT-4000. Wil je meer lezen over Asics?  Lees meer over Asics schoenen >Weergave:


Bezig met laden...

 

Asics Hardloopschoenen en Asics trailschoenen

Asics hardloopschoenen zijn wellicht wel één van de meest uitgebreide categorieën binnen het merk. Zo zijn er diverse soorten hardloopschoenen en zelfs ander type schoenen. Op onze site kun je de volgende schoenen vinden:

Ben je niet zeker welke maat Asics hardloopschoenen je nodig hebt? 

Ieder merk hardloopschoen en maat valt of zit anders. Weet jij niet precies welke Asics hardloopschoenen je nodig hebt of dit het merk voor jou is? Kom Asics passen in onze winkel!  

Of plan een loopanalyse. Dan reserveren wij tijd voor jou en analyseren wij de stand van jouw voeten, looppatroon en zo vinden wij samen de perfecte hardloopschoen voor jou.  

Loopanalyse plannen 

Over Asics 

Het merk is opgericht door Japanner Kihachiro Onitsuka in 1949. Daar komt ook de naam 'Onitsuka Tiger' vandaan. Tot 1977 werd Onitsuka Tiger gezien als sportmerk. De reden hiervan lag bij Onitsuka zelf; hij was er sterk van overtuigd dat sporten zorgt voor het zijn/worden van een beter mens en het krijgen van een betere toekomst. De allereerste schoen die dan ook is uitgebracht, was een basketbalschoen; de OK Basketball. Vanaf de oprichting in 1949 is ASICS voortdurend bezig geweest om met behulp van wetenschappers, topatleten en coaches nieuwe sportartikelen te ontwikkelen. In mei 1990 werd in Kobe het ASICS onderzoekscentrum voor sportwetenschappen geopend. Het instituut bestaat uit verscheidene afdelingen met diverse specifieke taken, zoals het analyseren van lichaamsbewegingen, het testen van materialen en het ontwikkelen van nieuwe producten.