Home > Over Kievit Sport

Over kievit sport

Kievit Sport bestaat uit een enthousiast team van loopanalisten. We hebben allemaal een sterke affiniteit met sport en weten daardoor als geen ander hoe het is om tot het uiterste te willen gaan. We zetten ons in om alle sporters blessurevrij te laten sporten, waarbij we de focus leggen op hardlopers, indoorsport en trail/obstacle running. 

Tijdens een bezoek aan onze winkel kunnen we je van top tot teen analyseren in ons beweeglab. We adviseren je over de geschikte schoen die past bij jouw lichaam en type sport. We zijn leverancier van grote sportmerken zoals Asics, Mizuno, Saucony, Brooks en meer partners. Om je outfit compleet te maken, kun je ook terecht voor verschillende sportkleding- en accessoires: alles om jouw sportprestaties naar een topniveau te brengen! 

Onze winkel is gevestigd op de begane grond van Sportmedisch Centrum de Kievit in Hengelo. We werken hier nauw samen met verschillende disciplines, waaronder (sport)podotherapeuten, fysiotherapeuten en een sportarts. Naast de disciplines waar wij mee samenwerken hebben wij ook ons eigen runningteam.