Home > Damesschoenen > Hardloopschoenen dames
Hardloopschoenen dames

Hardloopschoenen dames

De nieuwste modellen van bekende merken zodat jij voor die PR kunt gaan!
Toon Filters
Filter
toepassen
Goede hardloopschoenen voor dames 

Goede hardloopschoenen voor dames zijn van groot belang. Niet alleen voor de prestaties, maar ook voor je lichaam. Voorkom blessures en haal hier jouw paar perfecte hardloopschoenen voor dames.  

Weet je al welk type hardloopschoenen je nodig hebt? Neutraal, Anti-pronatie of hardloopschoenen voor wedstrijden aan de hand van de filters vind je jouw perfecte dames hardloopschoen! Meer lezen over dames hardloopschoenenWeergave:


Bezig met laden...
Asics Gel-Cumulus 24 GTX
Asics Gel-Cumulus 24 GTX

111,99

159,99

Asics Gel-Kayano 29
Asics Gel-Kayano 29

95,00

189,99

Asics Gel-Pursue 8
Asics Gel-Pursue 8

104,99

149,99

Asics GT-2000 10
Asics GT-2000 10

75,00

149,99


Hardloopschoenen dames nodig? Voor goede hardloopschoenen dames ben je bij Kievit Sport aan het juiste adres. Jouw sportwinkel in Hengelo en omstreken. Wij hebben hardloopschoenen voor dames van Asics, Brooks, Mizuno en Saucony. Bestel je dames hardloopschoenen direct online.

Dames hardloopschoenen passen

Weet je niet zo goed welke dames hardloopschoenen bij je passen of hoe je precies loopt? Dan is een het plannen van een loopanalyse de perfecte oplossing voor jou! Zo vind je de perfecte hardloopschoen en voorkom je ook nog eens blessures. Meer weten over de loopanalyse? Dat lees je op deze pagina. Of maak direct een afspraak via de button. 

 

Hardloopschoenen dames aanmeten

Ben je als beginnende hardloper op zoek naar de juiste hardloopschoenen? Plan dan een loopanalyse!  
Er zijn zoveel verschillende soorten hardloopschoenen voor dames. Hierdoor kun je door het aanbod, de juiste hardloopschoenen voor jou niet meer vinden. Heb je dames hardloopschoenen nodig voor juist de brede of de smalle voet? Tijdens de analyse meten wij o.a. de stand van jouw voeten en aan de hand van jouw beweging/loop adviseren wij de juiste dames hardloopschoenen, voorzien van de goede demping of de juiste pronatie. Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen is de loopanalyse ook nog eens gratis. Laat nu dus jouw dames hardloopschoenen aanmeten! Plan direct een afspraak. 
 

Merken hardloopschoenen dames kopen 

Ben je op zoek naar dames hardloopschoenen van een specifiek merk? Wij verkopen de volgende merken hardloopschoenen voor dames: 
separator hardlopen