Bestellen
Damesschoenen
Saucony Xodus Ultra

Saucony Xodus Ultra

159,99 incl. btw
80,00

Productomschrijving

De Saucony Xodus Ultra is een neutrale trailschoen. De Xodus Ultra is van boven tot onder ontworpen om de meest veeleisende trailomstandigheden te trotseren en om door te gaan tot het einde. Hij is ruimer en comfortabeler met een gloednieuwe 6 mm offset en gebouwd met bergklare grip en bescherming van hiel tot teen.

Het FORMFIT-bovenwerk geeft een omsloten gevoel bij de voeten. Hierdoor ervaar je een zelfverzekerd loopgevoel. De klassieke, dikkere kraag en tong geven veel comfort. Door de lus op de hak trek je de schoenen gemakkelijk aan.

Ga voor maximale energieteruggave dankzij een ultralichte PWRRUN PB-kern over de hele lengte en voor extra duurzaamheid en ondersteuning via de veerkrachtige PWRRUN Support Frame. Dit geeft een responsief gevoel terwijl de druk over de voeten wordt verdeeld. Een nieuw ontworpen 3-delige PWRTRAC-buitenzool biedt ongekende tractie op oneffen ondergrond en meer flexibiliteit voor een soepelere pas. Niets houdt je nog tegen om alle kilometers te maken die je maar wilt.

Sluiten

Productnummer: 00000876-7

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767