Bestellen
Damesschoenen
Saucony Xodus Ultra 3

Saucony Xodus Ultra 3

Trailschoen speciaal gemaakt voor het lopen van lange afstanden.

169,99
 

Productomschrijving

De Saucony Xodus Ultra 3 is speciaal ontworpen voor het lopen van lange afstanden. Bij het lopen van 50km of meer wil je trailschoenen die continu gerichte demping geven. Het avontuur wacht op je met deze trailschoen, klaar om je te begeleiden op ruige ondergronden!

TUSSENZOOL

PWRRUN PB-foam en PWRRUN EVA-foam zijn door Saucony gebruikt om deze schoen te maken. Met het ultralichte PWRRUN PB-foam aan de bovenkant en het stevige, lichtgewicht PWRRUN EVA-schuim aan de onderkant, zorgen deze foams voor maximale energieteruggave en een uitstekende vering. Het voorgevormde PWRRUN-frame zorgt voor een goede ondersteuning tijdens het hardlopen en extra veerkracht. Het frame geeft een responsief gevoel terwijl de druk over de voeten wordt verdeeld.

BOVENWERK

Het bovenwerk van de Xodus Ultra is gemaakt met FORMFIT-technologie, dit laat het bovenwerk samenwerken met het voetbed en de wanden van de tussenzool. Zo verzinkt de voet als het ware in de hardloopschoen, wat een goed lockdown gevoel geeft en de nodige stabiliteit.

SLIJTZOOL

TROTSEER PUIN EN GRUIS MET HET VERNIEUWD PROFIELPATROON EN ERVAAR MAXIMALE TRACTIE EN GRIP DANKZIJ HET PWRTRAC-RUBBER. DE 3-DELIGE PWRTRAC-BUITENZOOL BIEDT ONGEKENDE TRACTIE OP ONEFFEN ONDERGROND EN MEER FLEXIBILITEIT VOOR EEN SOEPELERE PAS. LAAT JE NIET TEGENHOUDEN DOOR MODDERIGE EN GLADDE ONDERGRONDEN MET DE SAUCONY XODUS ULTRA 3!

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Saucony
Model Xodus Ultra 3
Artikelnummer S10914
Kleurcode 212
Categorie schoen Hardlopen
Geschikt voor Duurlopen
Schokdemping Gemiddeld
Responsiviteit / Energy return Veel
Stabiliteit Veel
Mate van pronatie Neutraal
Heeldrop 6 mm
Breedte Normaal
Pasvorm Neutraal
Torsie Stijfheid Normaal
Soort afwikkeling Versneld
Gewicht ca. 249 gram

Productnummer: 00001507-7

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767