Bestellen
Damesschoenen
Saucony Peregrine 12 GTX

Saucony Peregrine 12 GTX

Trailschoen met het bekende GORE-TEX membraam.

164,99 incl. btw
82,50
 

Productomschrijving

De Saucony Peregrine 12 GTX voor dames is een neutrale trailschoenen. De Peregrine is ideaal voor het lopen van uptempo trailruns over technische trails. Deze technische trailschoenen voelen responsiever aan dan het lijkt. De Peregrine 12 GTX is meer dan 30 gram lichter dan zijn voorganger en levert meer snelheid op voor ongelooflijk snelle trailruns.

Zelfs in de natste omstandigheden blijf je in de ongelooflijk lichte en wendbare Peregrine 12 GTX® droog en comfortabel. Dankzij een betere tractie en de waterdichte GORE-TEX®-bescherming zal niets je van het parcours afhouden. Het Air Mesh-bovenwerk bevat een toplaag voor extra duurzaamheid. Dit materiaal beschermt de voeten tegen takken en stenen zonder dat het afdoet aan het ademend vermogen van het Air Mesh-materiaal. De middenvoet en hak worden goed op hun plaats gehouden voor een stabiel en vertrouwd gevoel. De FORMFIT-technologie past zich aan naar de vorm van de voeten voor een persoonlijke pasvorm.

De PWRRUN-tussenzool zorgt voor een goede energieteruggave en een energiek gevoel. Het verdeelt de druk over de voeten en geeft een responsieve afzet. De rotsplaat in de schoenen beschermt de voeten tegen scherpe rotsen. Trotseer puin en gruis met het vernieuwd profielpatroon en ervaar maximale tractie en grip dankzij het PWRTRAC-rubber. De 3-delige PWRTRAC-buitenzool biedt ongekende tractie op oneffen ondergrond en meer flexibiliteit voor een soepelere pas.

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Saucony
Model Peregrine 12 GTX
Artikelnummer S10740
Kleurcode 15
Categorie schoen Trailrunning
Geschikt voor Trail
Schokdemping Gemiddeld
Responsiviteit / Energy return Normaal
Stabiliteit Normaal
Mate van pronatie Neutraal
Heeldrop 4 mm
Breedte Normaal
Pasvorm Neutraal
Torsie Stijfheid Normaal
Soort afwikkeling Neutraal

Productnummer: 00001062-9

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767