Bestellen
Damesschoenen
Brooks Caldera 6

Brooks Caldera 6

Trailschoen met veel demping, geschikt voor langere afstanden!

149,99 incl. btw
104,99
 

Productomschrijving

De Brooks Caldera 6 voor dames zijn neutrale trailschoenen. De Caldera 6 is een ideale trailschoen voor het lopen van langere afstanden over trails. Dankzij de hoge mate aan demping verslindt je de kilometers met veel comfort. Ook geven ze gerichte bescherming voor je voeten om lange afstanden af te leggen.

Het bovenwerk omsluit de voet stevig voor stabiliteit en veiligheid. Echter is het bovenwerk ademend door het lichtgewicht, sneldrogende en luchtige mesh-materiaal. Bij de tenen is wat extra bescherming tegen stenen en rotsen toegevoegd in de vorm van een TPU Toe Cap.

De tussenzool is iets herzien en verbetert. Het DNA LOFT v3-dempingsmateriaal is geïntegreerd met stikstof geeft zachte, lichtgewicht demping. Ondanks het zachte gevoel geeft de Caldera 6 voldoende energie terug. Daarnaast is het materiaal zeer duurzaam. De verhoogde schuimwanden van de tussenzool houden je voet stevig op plek zitten. De verbrede tussenzool en de vernieuwde slijtzool stabiliseren je landing zodat je soepel over oneffen terrein kan lopen. De slijtzool bevat noppen in allerlei verschillende richtingen. Hierdoor bieden de noppen grip bij zowel het heuvel af als het heuvel op lopen. Wordt het slechter weer tijdens je trailrun? Maak je geen zorgen. Ook op nat terrein geeft de rubberen zool goede grip en tractie.

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Brooks
Model Caldera 6
Artikelnummer 120366
Kleurcode 417
Categorie schoen Trailrunning
Geschikt voor Trail
Schokdemping Gemiddeld
Responsiviteit / Energy return Veel
Stabiliteit Normaal
Mate van pronatie Neutraal
Heeldrop 6 mm
Breedte Normaal
Pasvorm Neutraal
Torsie Stijfheid Normaal
Soort afwikkeling Neutraal
Gewicht ca. 311 gram

Productnummer: 00001200-4

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767