Bestellen
Damesschoenen
Brooks Hyperion Max

Brooks Hyperion Max

Neutrale wedstrijdschoen

169,99
 

Productomschrijving

De Brooks Hyperion Max is een neutrale wedstrijdschoen. De Hyperion Max is voor lopers die op hun snelst willen trainen en het beste materiaal nodig hebben om klaar te zijn voor de wedstrijddag. De Hyperion Max valt op snelheidsniveau net boven de Hyperion Tempo en net onder de Hyperion Elite 3.

Het bovenwerk bestaat uit een stretch geweven materiaal. Het lichtgewicht en zeer dunne bovenwerk houdt bijna geen vocht vast. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Het 3D Fit Print-structuur geeft een nauwsluitende pasvorm zonder te knellen.

Het DNA Flash foam in de tussenzool helpt de impact van je zwaarste trainingen te absorberen - zodat je een volgende zware trainingssessie sneller aankunt. Dit foam is verrijkt met stikstof-atomen. Het geeft niet alleen meer reactiviteit in de tussenzool, maar zorgt er ook voor dat de zool veel langer mee gaat. De tussenzool heeft een unieke kromming in combinatie met de vernieuwde Green Rubber Outsole helpen je voet snel van hiel tot teen te bewegen. Dit zorgt voor moeiteloze overgangen tijdens het lopen. Wanneer snelheidswerk roept, antwoordt de Hyperion Max.

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Brooks
Model Hyperion Max
Artikelnummer 120377
Kleurcode 441
Categorie schoen Wedstrijden
Geschikt voor tempo's, wedstrijden
Schokdemping Extra zacht
Responsiviteit / Energy return Extra veel
Stabiliteit Weinig
Mate van pronatie Neutraal
Heeldrop 8 mm
Breedte Normaal
Pasvorm Neutraal
Torsie Stijfheid Normaal
Soort afwikkeling Versneld
Gewicht ca. 190 gram

Productnummer: 00001296-8

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767