Bestellen
Damesschoenen
Asics GT-4000 3

Asics GT-4000 3

Antipronatieschoenen met een stevige ondersteuning.

159,99
 

Productomschrijving

De ASICS GT-4000 3 zijn antipronatieschoenen met een stevige ondersteuning. De hardloopschoenen zijn gebaseerd op een combinatie van twee iconische antipronatie modellen, namelijk de ASICS GT-3000 en de ASICS Gel Foundation. De GT-4000 3 biedt zeer veel stabiliteit en ondersteuning voor lopers die tot in de laatste fase van de afwikkeling overproneren of die wat zwaarder in gewicht zijn.

Het mesh-bovenwerk is ontworpen met een 3D print zodat de voet goed omsloten wordt en minder overlays worden gebruikt. Ten opzichte van de voorganger heeft de Asics GT4000-3 een beter ademend vermogen. De nieuwe 3D SPACE CONSTRUCTION™ functie is aangepast aan de vorm van de voet van zowel heren als dames. Dankzij deze functie heeft de hielkap een op maat gemaakte pasvorm, aangepast naar het geslacht. De OrtoLite X-30 inlegzool geeft een zacht en comfortabel instapgevoel.

De tussenzool bestaat uit FLYTEFOAM Propel gecombineerd met de bekende Asics GEL-technologie. Deze GEL-laag is zowel in de achter- als voorvoet verwerkt. Dit geeft een prettige demping bij de landing op de hak en de afzet naar de voorvoet. In de tussenzool zit de LITETRUSS-technologie, die ondersteuning geeft aan de middenvoet op het moment dat het lichaam vermoeid raakt. Al deze technologieën in de tussenzool bieden jou als hardloper een soepele en stabiele hardloopervaring.

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Asics
Model GT-4000 3
Artikelnummer 1012B063
Kleurcode 402
Categorie schoen Hardlopen
Geschikt voor Allround
Schokdemping Gemiddeld
Responsiviteit / Energy return Normaal
Stabiliteit Extra veel
Mate van pronatie Hevige anti-pronatie
Hoogte hak en voorvoet 24mm / 14mm
Heeldrop 10 mm
Breedte Breed
Pasvorm Neutraal
Torsie Stijfheid Normaal
Soort afwikkeling Neutraal
Gewicht ca. 260 gram

Productnummer: 00001382-4

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767