Bestellen
Merken Asics
Asics Gel-Pursue 9

Asics Gel-Pursue 9

Allround hardloopschoen voor de neutrale loper

159,99
 

Productomschrijving

De Gel Pursue 8 zijn neutrale hardloopschoenen. De basis van de Gel Pursue is gebaseerd op een zeer populair model van ASICS, namelijk de GT-2000. Nu is dit een antipronatie schoen en is de Gel Pursue 8 een neutrale schoen. Dankzij deze roots biedt de Gel Pursue 8 neutrale lopers een goede balans van demping, stabiliteit en comfort. De Gel Pursue 8 is geschikt voor dagelijkse trainingen.

Ten opzichte van de Pursue 7 is de schoen nu 10 gram lichter en heeft een aangepaste offset van 10 naar 8mm. Bovendien heeft de tussenzool en slijtzool een update gekregen.

Het geheel naadloze Jacquard Mesh-bovenwerk zit prettig om de voet en biedt een hoog ademend vermogen. Door de 3D space constructie krijg je een goede ondersteuning rondom je enkel, wat de schoen ook stabieler maakt.

De tussenzool bestaat uit 2 foam materialen, namelijk Flytefoam Propel en Flytefoam. Het Flytefoam Propel is een foam met een lage dichtheid en heeft geïntegreerde nanovezels voor vormbehoud tijdens langere trainingen. Daardoor krijg je tijdens het lopen veel comfort en energieteruggave. De impact bij elke landing wordt door deze twee foams ook vermindert.

Deze schoen is voorzien van een speciale Impact Guidance Systeem, wat inhoudt dat de schoen stabiliserende eigenschappen heeft waardoor je voet niet naar binnen gaat kantelen bij vermoeidheid. De volledige doorgetrokken slijtzool geeft bovendien extra stabiliteit, maar ook een goede grip ongeacht de omstandigheden.

Laat je nergens door tegenhouden en ga op pad met de Gel Pursue 8.

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Asics
Model Gel-Pursue 9
Artikelnummer 1012B685
Kleurcode 401
Categorie schoen Hardlopen
Geschikt voor Allround
Schokdemping Zacht
Responsiviteit / Energy return Veel
Stabiliteit Normaal
Mate van pronatie Neutraal
Heeldrop 8 mm
Breedte Normaal
Pasvorm Neutraal
Torsie Stijfheid Normaal
Soort afwikkeling Neutraal
Gewicht cs. 275 gram

Productnummer: 00001377-13

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767