Hardloopschoenen Heren

Bij Kievit Sport kunnen zowel heren als DAMES terecht voor loopschoenen. Welk voettype heb je, welke afstanden ga je lopen en hoe ziet jouw looppatroon eruit? Op basis daarvan kunnen we bepalen aan welke eigenschappen jouw schoenen moeten voldoen.

Op zoek naar hardloopschoenen voor dames? Bekijk onze collectie DAMES HARDLOOPSCHOENEN.

Asics Gel Nimbus

Asics Nimbus

Prestaties op het asfalt en andere, gladde, verharde ondergronden. Al twintig jaar is de Asics Gel Nimbus een toonaangevende neutrale hardloopschoen.

De luxe hardloopschoen biedt veel demping en is ideaal voor  lange afstanden. De Gel Nimbus is in het dragen zeer comfortabel en heeft bij de nieuwste Nimbus meer ruimte bij de tenen en bal van de voet. Tevens biedt de schoen ook extra hielondersteuning en beschikt de schoen over een effectieve vochtregulering door het ortholite schuim wat zorgt voor droge voeten tijdens het lopen.

Bekijk het damesmodel

10 millimeter
310 gram

Asics GT4000

320 gram en 10 mm heel drop heeft de nieuwe Asics GT4000. Deze schoen wordt gezien als de meest stabiele schoen in de gehele Asics collectie.

De schoen heeft een ingebouwde brug welke mediale ondersteuning biedt. Ook heeft de GT4000 een stabiele en superieure demping en is zeer geschikt voor lange en forsere mensen. De schoen beschikt over een ademend vermogen en heeft een grote geldemping onder de hak. Deze geldemping biedt niet alleen ondersteuning aan spieren en gewrichten tijdens het hardlopen maar biedt tevens een hoge energie return.

Bekijk het damesmodel

10 millimeter
320 gram
Asics gt 4000

Ook bij Kievit Sport:

Asics gt-2000

Asics GT 2000

Asics dynaflyte 3

Asics Dynaflyte

Asics Gel Cumulus

Asics Gel Cumulus

Asics Gel Kayano

Asics Gel Kayano

Asics Gel Nimbus

Asics Gel Nimbus

Koop je bij ons je nieuwe schoenen? Dan is de gehele analyse gratis!

Saucony Ride iso 2

Saucony Ride Iso

De Saucony Ride Iso is een schoen met een perfecte balans tussen de schokdemping en responsiviteit.

Hoe beter de landing hoe meer respons er vanuit de schoen wordt mee gegeven. Door het ademende bovenwerk van mesh materiaal blijven de voeten droog tijdens het hardlopen. Hierdoor worden de voeten niet week en kan er genoten worden van het hardlopen. De Ride Iso is een lichte, dynamische schoen van 275 gram met een heel drop van 8 mm.

Bekijk het damesmodel

8 millimeter
275 gram

Ook bij Kievit Sport:

Saucony Omni iso 2

Saucony Omni Iso

Saucony Guide iso 2

Saucony Guide ISO

Mizuno wave sky

Mizuno Wave Sky

Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool die zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling.

De wave plaat loopt tot driekwart van de schoen en geeft hiermee een stabiele maar soepele afwikkeling. Door de waveplaat kan een direct gevoel van demping ervaren worden. Er is sprake van een grote respons. Het goed ventilerende Dynamotion-fit bovenwerk houdt je voet stevig op de plaats tijdens het hardlopen.

Bekijk het damesmodel

10 millimeter
285 gram

Mizuno Wave Ultima

Tijdens het hardlopen is het fijn een comfortabel en licht gevoel te ervaren. Dit kan met de Mizuno Wave Ultima.

Net als alle schoenen van Mizuno met de wave techniek biedt deze schoen ook een geavanceerde stabiliteit en torsiestijfheid. Het is een neutrale schoen die je grenzen in het hardlopen laat verleggen. De schoen heeft een gecombineerd mesh en stretchend bovenwerk waardoor hij zorgt voor een persoonlijke pasvorm. De wave demping biedt niet alleen demping en torsiestijfheid, maar ook een hoge respons tijdens het hardlopen.

Bekijk het damesmodel

12 millimeter
320 gram
Mizuno Wave Ultima 11

Ook bij Kievit Sport:

Mizuno Wave Horizon 3

Mizuno Wave Horizon

Brooks Glycerin

Brooks Glycerin

De Brooks Glycerin is een neutrale schoen, voorzien van het luxe dempingsmateriaal DNA Loft. Je ervaart hiermee een zachtere landing en hoge respons. Dit betekent dat je de energie die je er in stopt direct terug krijgt.

Het bovenwerk is zeer ademend en voorzien van een mesh materiaal. Dit materiaal heeft de eigenschap om de temperatuur in de schoen te regelen en goed te ventileren. Hierdoor blijven de voeten tijdens het hardlopen droog en kan je voor een optimale prestatie strijden. Tevens biedt de schoen een hoge torsiestijfheid:  de schoen is zeer stabiel tijdens het hardlopen.

Bekijk het damesmodel

10 millimeter
300 gram

Ook bij Kievit Sport:

Brooks Bedlam

Brooks Bedlam

Brooks Transcend

Brooks Transcend

Brooks Adrenaline

Brooks Adrenaline

Loopanalyse? Maak een afspraak.