Hardloopschoenen Heren

Bij Kievit Sport kunnen zowel heren als DAMES terecht voor loopschoenen. Welk voettype heb je, welke afstanden ga je lopen en hoe ziet jouw looppatroon eruit? Op basis daarvan kunnen we bepalen aan welke eigenschappen jouw schoenen moeten voldoen.

Op zoek naar hardloopschoenen voor dames? Bekijk onze collectie DAMES HARDLOOPSCHOENEN.

Asics Nimbus

Prestaties op het asfalt en andere, gladde, verharde ondergronden. Al twintig jaar is de Asics Gel Nimbus een toonaangevende neutrale hardloopschoen.

De luxe hardloopschoen biedt veel demping en is ideaal voor  lange afstanden. De Gel Nimbus is in het dragen zeer comfortabel en heeft bij de nieuwste Nimbus meer ruimte bij de tenen en bal van de voet. Tevens biedt de schoen ook extra hielondersteuning en beschikt de schoen over een effectieve vochtregulering door het ortholite schuim wat zorgt voor droge voeten tijdens het lopen.

Bekijk het damesmodel

10 millimeter
309 gram
Gel nimbus

Ook bij Kievit Sport:

cumulus

Asics Gel Cumulus 22

Pursue

Asics Gel Pursue

Kayano

Asics Gel Kayano

GT4000

Asics Gel GT 4000

gt2000

Asics Gel GT2000

Glideride

Asics Gel Glideride

Koop je bij ons je nieuwe schoenen? Dan is de gehele analyse gratis!

ride

Saucony Ride

De Saucony Ride is een schoen met een perfecte balans tussen de schokdemping en responsiviteit.

Hoe beter de landing hoe meer respons er vanuit de schoen wordt mee gegeven. Door het ademende bovenwerk van mesh materiaal blijven de voeten droog tijdens het hardlopen. Hierdoor worden de voeten niet week en kan er genoten worden van het hardlopen. De Ride is een lichte, dynamische schoen van 275 gram met een heel drop van 8 mm.

Bekijk het damesmodel

8 millimeter
275 gram

Ook bij Kievit Sport:

omni

Saucony Omni 19

Munchen

Saucony Munchen

Kinvara

Saucony Kinvara

Guide 13

Saucony Guide 13

Triumph 18

Saucony Triumph 18

Shift

Saucony Shift

Mizuno Wave Sky

Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool die zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling.

De wave plaat loopt tot driekwart van de schoen en geeft hiermee een stabiele maar soepele afwikkeling. Door de waveplaat kan een direct gevoel van demping ervaren worden. Er is sprake van een grote respons. Het goed ventilerende Dynamotion-fit bovenwerk houdt je voet stevig op de plaats tijdens het hardlopen.

Bekijk het damesmodel

12 millimeter
335 gram
Sky

Ook bij Kievit Sport:

Horizon

Mizuno Wave Horizon

Saucony Omni Iso

Rider

Mizuno Wave Inspire

Saucony Guide

inspire

Mizuno Wave Rider

Saucony Kinvara

Saucony Munchen

Saucony Triumph

Ghost

Brooks Ghost

Brooks kijkt specifiek naar verschillende type lopers, aansluitend bij het beeld en de wensen van de klant, is er altijd een passende schoen.

De ghost hardloopschoen is een schoen voor de neutrale loper. De vernieuwde variant heeft een BioMoGo tussenzool die extra bescherming en demping biedt. Daarom is de schoen in zijn geheel flexibeler en zachter geworden dan zijn voorganger. De respons van de schoen, oftewel energy return is zeer energiek. Het nieuwe mesh bovenwerk biedt een betere pasvorm en een hoger ademend vermogen. De Ghost hardloopschoen heeft een soepele en natuurlijke afwikkeling  met daarnaast een goede gripzool voor tijdens het hardlopen.

Bekijk het damesmodel

12 millimeter
300 gram

Ook bij Kievit Sport:

Beast

Brooks Beast

GTS20

Brooks GTS 20

Dyad

Brooks Dyad

Loopanalyse? Maak een afspraak.