Hardloopschoenen Dames

Ben je op zoek naar goede loopschoenen voor dames? Bij Kievit Sport kunnen zowel dames als HEREN terecht voor loopschoenen. Welk voettype heb je, welke afstanden ga je lopen en hoe ziet jouw looppatroon eruit? Op basis daarvan kunnen we bepalen aan welke eigenschappen jouw schoenen moeten voldoen. In onze winkel vind je veel verschillende soorten schoenen, zoals:

  • Neutrale of ‘anti-pronatie’ hardloopschoenen
  • Hardloopschoenen voor een smalle voet
  • Hardloopschoenen voor een brede voet
  • Hardloopschoenen met extra demping
  • Hoge of lage hak (heeldrop)

We lichten de damesmodellen hieronder voor je uit. Of bekijk onze heren hardloopschoenen.

Gel nimbus d

Asics Nimbus

Prestaties op het asfalt en andere, gladde, verharde ondergronden. Al twintig jaar is de Asics Gel Nimbus een toonaangevende neutrale hardloopschoen.

De Asics Gel Nimbus is een hardloopschoen met veel demping en is ideaal voor lange afstanden. Het mesh bovenwerk is licht en gestroomlijnd en geeft door zijn open design veel ventilatie. Verstevigende overlays in het mesh en de stervormige vetersluiting geven de voet veel ondersteuning tijdens het hardlopen. De lichte Flytefoam tussenzool met de bekende Gel demping onder de hak en voorvoet zorgen voor een extra comfortabele afwikkeling. Met zijn strakke pasvorm geeft de Nimbus het gevoel van stabiliteit en het vertrouwen dat geen kilometer te ver is. Asics heeft de drop van deze loopschoenen voor dames na onderzoek verhoogd naar 13 millimeter.

BEKIJK HET HERENMODEL

13 millimeter
250 gram

Ook bij Kievit Sport:

Glideride d

Asics Gel Glideride

cumulus d

Asics Gel Cumulus 22

Pursue d

Asics Gel Purue

Kayano d

Asics Gel Kayano

Gt4000 d

Asics Gel GT4000

Gt2000 d

Asics Gel GT 2000

Koop je bij ons je nieuwe schoenen? Dan is de gehele analyse gratis!

Saucony Ride

De Saucony Ride Iso is een schoen met een perfecte balans tussen de schokdemping en responsiviteit.

De Ride is bij Saucony een van de best verkochte schoenen. Dit komt onder andere door de pasvorm van de schoen en de geavanceerde demping. De heel drop van de schoen bedraagt 8 mm. Het gewicht van de schoen is 241 gram. De schoen is daarmee een gemiddelde schoen qua gewicht. De Ride ISO is voorzien van het nieuwste mesh materiaal. Dit wil zeggen dat de schoen goed kan ademen. Demping zorgt voor een hoge respons waardoor het afwikkelen makkelijker gaat. De Ride is een all round hardloopschoen met een persoonlijke pasvorm. Het materiaal past zich aan de voet aan.

BEKIJK HET HERENMODEL

8 millimeter
241 gram
Ride d

Ook bij Kievit Sport:

Omni d

Saucony Omni 19

Guide 13 d

Saucony Guide 13

Kinvara d

Saucony Kinvara

Triumph 18 d

Saucony Triumph 18

Munchen d

Saucony Munchen

Shift d

Saucony Shift

Sky d

Mizuno Wave Sky

Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool die zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling.

Wil je lopen op wolken, dan is de nieuwe Wave Sky wat voor jou! Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool. Deze zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling. Voor deze Sky heeft Mizuno een nieuwe Cloudwave ontwikkeld. De naam doet het al vermoeden: deze hardloopschoen geeft maximale demping tijdens de gehele afwikkeling. De Waveplaat loopt tot driekwart van de schoen en geeft hiermee een stabiele én soepele afwikkeling. Het goed ventilerende Dynamotion-Fit bovenwerk houdt je voet stevig op zijn plaats tijdens het hardlopen en geeft samen met de externe hielkap extra stabiliteit.

Bekijk het herenmodel

12 millimeter
285 gram

Ook bij Kievit Sport:

Horizon d

Mizuno Wave Horizon 4

Rider d

Mizuno Wave Rider 24

inspire d

Mizuno Wave Inspire 16

Brooks Ghost

Brooks kijkt specifiek naar verschillende type lopers, aansluitend bij het beeld en de wensen van de klant, is er altijd een passende schoen.

De Ghost hardloopschoen is een schoen voor de neutrale loper. De vernieuwde variant heeft een BioMoGo tussenzool die extra bescherming en demping biedt. Daarom is de schoen in zijn geheel flexibeler en zachter geworden dan zijn voorganger. De respons van de schoen, oftewel energy return is zeer energiek. Het nieuwe mesh bovenwerk biedt een betere pasvorm en een hoger ademend vermogen. De Ghost hardloopschoen heeft een soepele en natuurlijke afwikkeling  met daarnaast een goede gripzool voor tijdens het hardlopen.

Bekijk het herenmodel

11,5 millimeter
288 gram
Ghost d

Ook bij Kievit Sport:

Ariel

Brooks Ariel

Dyad d

Brooks Dyad

GTS20 d

Brooks GTS 20

Loopanalyse? Maak een afspraak.