Hardloopschoenen Dames

Bij Kievit Sport kunnen zowel dames als heren terecht voor loopschoenen. Welk voettype heb je, welke afstanden ga je lopen en hoe ziet jouw looppatroon eruit? Op basis daarvan kunnen we bepalen aan welke eigenschappen jouw schoenen moeten voldoen. In onze winkel vind je veel verschillende soorten schoenen, zoals:

  • Neutrale of ‘anti-pronatie’ hardloopschoenen
  • Hardloopschoenen voor een smalle voet
  • Hardloopschoenen voor een brede voet
  • Hardloopschoenen met extra demping
  • Hoge of lage hak (heeldrop)

We lichten onze assortiment damesmodellen hieronder voor je uit. Of bekijk onze heren hardloopschoenen.

Een schoen voor iedere hardloper

Asics Nimbus 20 (Dames)

De Asics Gel Nimbus is een hardloopschoen met veel demping en is ideaal voor lange afstanden. Het mesh bovenwerk is licht en gestroomlijnd en geeft door zijn open design veel ventilatie. Verstevigende overlays in het mesh en de stervormige vetersluiting geeft de voet veel ondersteuning tijdens het hardlopen. De lichte Flytefoam tussenzool met de bekende Gel demping onder de hak en voorvoet zorgen voor een extra comfortabele afwikkeling. Met zijn strakke pasvorm geeft de Nimbus het gevoel van stabiliteit en het vertrouwen dat geen kilometer te ver is. Voor dames heeft Asics de drop van deze schoen na onderzoek verhoogd naar 13 millimeter.

Bekijk het herenmodel

13 millimeter
305 gram

Asics gel Pursue 4 (Dames)

De GEL-Pursue 4 van Asics is ontworpen voor neutrale hardlopers die op zoek zijn naar respons en ondersteuning. Je vindt een perfecte combinatie van deze twee eigenschappen in deze schoen. Het vernieuwde, naadloze bovenwerk omsluit de voet perfect en reduceert het gewicht ten opzichte van het voorgaande model. Door gebruik te maken van de nieuwe Flytefoam tussenzool is de Pursue een stukje lichter geworden en geeft een heel direct gevoel met de ondergrond. Deze update maakt de GEL-Pursue 4 tot een fantastische hardloopschoen voor alle afstanden. Begin je met hardlopen, train je voor de 5 kilometer of ga je voor de halve marathon?

Bekijk het herenmodel

10 millimeter
250 gram

Ook bij Kievit Sport:

Asics Cumulus 20 dames

Asics Cumulus 19

Asics Foundation 13 dames

Asics Foundation 13

Asics GT-2000 6 dames

Asics Gt-2000 6

Asics GT-3000 5 dames

Asics GT-3000 5

Asics Gel-Kayano 25 Dames

Asics Gel-Kayano 25

Asics Dynaflyte 3

Asics Dynaflyte 3

Saucony Triumph Iso 4 (Dames)

De Triumph Iso 4 is het neutrale topmodel in de collectie van Saucony. Een hele lichte en zeer goed dempende hardloopschoen met een prefect aansluitend bovenwerk. De tussenzool is volledig gemaakt van Everun, deze geeft bij de landing een heel zacht gevoel, zonder daarbij zompig te worden. De soepele Triumph is uitermate geschikt voor de lichte hiel- of midvoetlander.

Bekijk het herenmodel

10 millimeter
305 gram

Saucony Hurricane Iso 4 (Dames)

De Hurricane Iso 4: hét topmodel van Saucony op het gebied van stabiliteit en demping. Een hele lichte en zeer goed dempende hardloopschoen met een perfect aansluitend Isofit bovenwerk. Dit bovenwerk voelt als een sok om de voet en is geschikt voor veel verschillende voettypen. De tussenzool is volledig gemaakt van Everun, deze geeft bij de landing een heel zacht gevoel, maar geeft ook veel energy return. De ideale schoen voor de lichte hiel- of midvoetlander die licht tot gemiddeld proneert.

Bekijk het herenmodel

8 millimeter
281 gram

Ook bij Kievit Sport:

Saucony Ride Iso dames

Saucony Ride 10

Saucony Guide Iso dames

Saucony Guide Iso

Mizuno Wave Sky 2 (Dames)

Wil je lopen op wolken, dan is de nieuwe Wave Sky wat voor jou! Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool. Deze zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling. Voor deze Sky heeft Mizuno een nieuwe Cloudwave ontwikkeld. De naam doet het al vermoeden: deze hardloopschoen geeft maximale demping tijdens de gehele afwikkeling. De Waveplaat loopt tot driekwart van de schoen en geeft hiermee een stabiele én soepele afwikkeling. Het goed ventilerende Dynamotion-Fit bovenwerk houdt je voet stevig op zijn plaats tijdens het hardlopen en geeft samen met de externe hielkap extra stabiliteit.

Bekijk het herenmodel

12 millimeter
320 gram

Ook bij Kievit Sport:

Mizumo Ultima 10 Dames

Mizumo Ultima 10

Mizuno Inspire 14 dames

Mizuno Inspire 14

Mizuno Wave Rider 22

Mizuno Wave Rider 22

Mizuno Wave Horizon 2

Mizuno Wave Horizon 2

Loopanalyse? Maak een afspraak.