Hardloopschoenen Dames

Ben je op zoek naar goede loopschoenen voor dames? Bij Kievit Sport kunnen zowel dames als HEREN terecht voor loopschoenen. Welk voettype heb je, welke afstanden ga je lopen en hoe ziet jouw looppatroon eruit? Op basis daarvan kunnen we bepalen aan welke eigenschappen jouw schoenen moeten voldoen. In onze winkel vind je veel verschillende soorten schoenen, zoals:

  • Neutrale of ‘anti-pronatie’ hardloopschoenen
  • Hardloopschoenen voor een smalle voet
  • Hardloopschoenen voor een brede voet
  • Hardloopschoenen met extra demping
  • Hoge of lage hak (heeldrop)

We lichten de damesmodellen hieronder voor je uit. Of bekijk onze heren hardloopschoenen.

Asics Gel Nimbus 22 W

Asics Nimbus

Prestaties op het asfalt en andere, gladde, verharde ondergronden. Al twintig jaar is de Asics Gel Nimbus een toonaangevende neutrale hardloopschoen.

De Asics Gel Nimbus is een hardloopschoen met veel demping en is ideaal voor lange afstanden. Het mesh bovenwerk is licht en gestroomlijnd en geeft door zijn open design veel ventilatie. Verstevigende overlays in het mesh en de stervormige vetersluiting geven de voet veel ondersteuning tijdens het hardlopen. De lichte Flytefoam tussenzool met de bekende Gel demping onder de hak en voorvoet zorgen voor een extra comfortabele afwikkeling. Met zijn strakke pasvorm geeft de Nimbus het gevoel van stabiliteit en het vertrouwen dat geen kilometer te ver is. Asics heeft de drop van deze loopschoenen voor dames na onderzoek verhoogd naar 13 millimeter.

BEKIJK HET HERENMODEL

13 millimeter
250 gram

Ook bij Kievit Sport:

Asics Gel GT 4000 W

Asics Gel GT 4000 W

Asics Gel GT 2000 W

Asics Gel GT 2000 W

Asics Gel Glideride W

Asics Gel Glideride W

Asics Gel Fortitude 9 W

Asics Gel Fortitude W

Asics Gel Kayano 26 W

Asics Gel Kayano W

Koop je bij ons je nieuwe schoenen? Dan is de gehele analyse gratis!

Saucony Ride

De Saucony Ride Iso is een schoen met een perfecte balans tussen de schokdemping en responsiviteit.

De Triumph is bij Saucony een van de best verkochte schoenen. Dit komt onder andere door de pasvorm van de schoen en de geavanceerde demping. De heel drop van de schoen bedraagt 8 mm. Het gewicht van de schoen is 241 gram. De schoen is daarmee een gemiddelde schoen qua gewicht. De Ride ISO is voorzien van het nieuwste mesh materiaal. Dit wil zeggen dat de schoen goed kan ademen. Demping zorgt voor een hoge respons waardoor het afwikkelen makkelijker gaat. De Ride is een all round hardloopschoen met een persoonlijke pasvorm. Het materiaal past zich aan de voet aan.

BEKIJK HET HERENMODEL

8 millimeter
241 gram
Saucony Ride ISO W

Ook bij Kievit Sport:

Saucony Guide 13 W

Saucony Guide W

Saucony Triumph 17 W

Saucony Triumph W

Saucony Munchen 4 W

Saucony Munchen 4 W

Saucony Echelon 7 W

Saucony Echelon 7 W

Mizuno Wave Sky 3 W

Mizuno Wave Sky

Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool die zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling.

Wil je lopen op wolken, dan is de nieuwe Wave Sky wat voor jou! Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool. Deze zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling. Voor deze Sky heeft Mizuno een nieuwe Cloudwave ontwikkeld. De naam doet het al vermoeden: deze hardloopschoen geeft maximale demping tijdens de gehele afwikkeling. De Waveplaat loopt tot driekwart van de schoen en geeft hiermee een stabiele én soepele afwikkeling. Het goed ventilerende Dynamotion-Fit bovenwerk houdt je voet stevig op zijn plaats tijdens het hardlopen en geeft samen met de externe hielkap extra stabiliteit.

Bekijk het herenmodel

12 millimeter
285 gram

Ook bij Kievit Sport:

Mizuno Wave Skyrise W

Mizuno Wave Skyrise W

Mizuno Wave Rider 23 W

Mizuno Wave Rider W

Mizuno Wave Horizon W

Mizuno Wave Horizon W

Brooks Ricochet

De Brooks Ricochet is een soepele schoen. Brooks heeft een speciale slijtzool ontwikkeld welke onder de Ricochet zit. Deze slijtzool houdt lang contact met de grond waardoor hij stabiel aanvoelt tijdens het lopen. Door deze slijtzool wordt de afwikkeling makkelijker gemaakt en worden prestaties bevorderd. Elke stap die je met de schoen zet, geeft de schoen met een gelijke respons terug. De schoen is 260 gram wat het in de recreatieve hardloopschoenen een lichtgewicht hardloopschoen maakt. De heel drop van de Brooks Ricochet is 8 mm.

8 millimeter
260 gram
Brooks Ricochet W

Ook bij Kievit Sport:

Brooks Ghost 12 W

Brooks Ghost W

Brooks Adrenaline 20 W

Brooks Adrenaline

Brooks Glycerin W

Brooks Glycerin W

Loopanalyse? Maak een afspraak.