Hardloopschoenen Dames

Ben je op zoek naar goede loopschoenen voor dames? Bij Kievit Sport kunnen zowel dames als HEREN terecht voor loopschoenen. Welk voettype heb je, welke afstanden ga je lopen en hoe ziet jouw looppatroon eruit? Op basis daarvan kunnen we bepalen aan welke eigenschappen jouw schoenen moeten voldoen. In onze winkel vind je veel verschillende soorten schoenen, zoals:

  • Neutrale of ‘anti-pronatie’ hardloopschoenen
  • Hardloopschoenen voor een smalle voet
  • Hardloopschoenen voor een brede voet
  • Hardloopschoenen met extra demping
  • Hoge of lage hak (heeldrop)

We lichten de damesmodellen hieronder voor je uit. Of bekijk onze heren hardloopschoenen.

Asics Gel Nimbus

Asics Nimbus

Prestaties op het asfalt en andere, gladde, verharde ondergronden. Al twintig jaar is de Asics Gel Nimbus een toonaangevende neutrale hardloopschoen.

De Asics Gel Nimbus is een hardloopschoen met veel demping en is ideaal voor lange afstanden. Het mesh bovenwerk is licht en gestroomlijnd en geeft door zijn open design veel ventilatie. Verstevigende overlays in het mesh en de stervormige vetersluiting geven de voet veel ondersteuning tijdens het hardlopen. De lichte Flytefoam tussenzool met de bekende Gel demping onder de hak en voorvoet zorgen voor een extra comfortabele afwikkeling. Met zijn strakke pasvorm geeft de Nimbus het gevoel van stabiliteit en het vertrouwen dat geen kilometer te ver is. Asics heeft de drop van deze loopschoenen voor dames na onderzoek verhoogd naar 13 millimeter.

BEKIJK HET HERENMODEL

13 millimeter
305 gram

ASICS GEL PURSUE

Neutrale hardloopschoen voor dames: de GEL-Pursue van Asics. Deze schoen is ontworpen voor neutrale hardlopers die op zoek zijn naar respons en ondersteuning. Je vindt een perfecte combinatie van deze twee eigenschappen in deze schoen. Het vernieuwde, naadloze bovenwerk omsluit de voet perfect en reduceert het gewicht ten opzichte van het voorgaande model. Door gebruik te maken van de nieuwe Flytefoam tussenzool is de Pursue een stukje lichter geworden en geeft een heel direct gevoel met de ondergrond. Deze update maakt de GEL-Pursue tot een fantastische hardloopschoen voor alle afstanden. Begin je met hardlopen, train je voor de 5 KILOMETER of ga je voor de HALVE MARATHON?

10 millimeter
320 gram
Asics Pursue D

Ook bij Kievit Sport:

Asics Gel Cumulus D

Asics Cumulus

Asics GT 4000 D

Asics GT-4000

Asics gel Kayano D

Asics Gel Kayano

Koop je bij ons je nieuwe schoenen? Dan is de gehele analyse gratis!

Saucony Ride iso 2 D

Saucony Ride Iso

De Saucony Ride Iso is een schoen met een perfecte balans tussen de schokdemping en responsiviteit.

De Ride Iso is bij Saucony een van de best verkochte schoenen. Dit komt onder andere door de pasvorm van de schoen en de geavanceerde demping. De heel drop van de schoen bedraagt 8 mm. Het gewicht van de schoen is 241 gram. De schoen is daarmee een gemiddelde schoen qua gewicht. De Ride ISO is voorzien van het nieuwste mesh materiaal. Dit wil zeggen dat de schoen goed kan ademen. Demping zorgt voor een hoge respons waardoor het afwikkelen makkelijker gaat. De Ride is een all round hardloopschoen met een persoonlijke pasvorm. Het materiaal past zich aan de voet aan.

BEKIJK HET HERENMODEL

8 millimeter
241 gram

Ook bij Kievit Sport:

Saucony Omni ISO 2 D

Saucony Omni Iso

Saucony Kinvara 10

Saucony Kinvara

Saucony Guide iso 2 D

Saucony Guide ISO

Saucony Echelon 7 D

Saucony Echelon

Mizuno Wave Sky

Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool die zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling.

Wil je lopen op wolken, dan is de nieuwe Wave Sky wat voor jou! Mizuno staat bekend om zijn Waveplaat in de tussenzool. Deze zorgt voor demping, stabiliteit en een soepele afwikkeling. Voor deze Sky heeft Mizuno een nieuwe Cloudwave ontwikkeld. De naam doet het al vermoeden: deze hardloopschoen geeft maximale demping tijdens de gehele afwikkeling. De Waveplaat loopt tot driekwart van de schoen en geeft hiermee een stabiele én soepele afwikkeling. Het goed ventilerende Dynamotion-Fit bovenwerk houdt je voet stevig op zijn plaats tijdens het hardlopen en geeft samen met de externe hielkap extra stabiliteit.

Bekijk het herenmodel

10 millimeter
285 gram
Mizuno Wave Sky
Mizuno Wave Ultima

Mizuno Wave Ultima

Tijdens het hardlopen is het fijn een comfortabel en licht gevoel te ervaren. Dit kan met de Mizuno Wave Ultima.

De Mizuno Wave Ultima is een allround hardloopschoen met een neutraal looppatroon. De schoen heeft een fijne demping met een heel drop van 12 mm. Deze schoen heeft veel heel drop, waardoor de schoen makkelijker voorwaarts kan bewegen. De schoen biedt veel stabiliteit en begeleiding tijdens het hardlopen. Het bovenwerk heeft een verbeterde pasvorm ten opzichte van de voorganger Wave Ultima. Ook de demping heeft een hoge respons waardoor er makkelijk en licht op de schoen gelopen kan worden.

Bekijk het herenmodel

12 millimeter
265 gram

Ook bij Kievit Sport:

Mizuno Wave Horizon 3 W

Mizuno Wave Horizon

Mizuno Wave Rider 22 W

Mizuno Wave Horizon

Brooks Ricochet

De Brooks Ricochet is een soepele schoen. Brooks heeft een speciale slijtzool ontwikkeld welke onder de Ricochet zit. Deze slijtzool houdt lang contact met de grond waardoor hij stabiel aanvoelt tijdens het lopen. Door deze slijtzool wordt de afwikkeling makkelijker gemaakt en worden prestaties bevorderd. Elke stap die je met de schoen zet, geeft de schoen met een gelijke respons terug. De schoen is 260 gram wat het in de recreatieve hardloopschoenen een lichtgewicht hardloopschoen maakt. De heel drop van de Brooks Ricochet is 8 mm.

8 millimeter
260 gram
Brooks Ricochet
Brooks Adrenaline

Brooks Transcend

De Brooks Transcend heeft een heel drop van 10 mm en een gewicht van 289 gram. De schoen is een anti pronatie schoen met ondersteuning aan de binnenzijde van de schoen. De DNA Loft demping biedt een hoge dempingswaarde met een hoge respons. De schoen is een allround hardloopschoen met een dubbel mesh bovenwerk. Naast de geavanceerde demping biedt de schoen een effectieve ondersteuning tijdens het hardlopen.

BEKIJK HET HERENMODEL

10 millimeter
289 gram

Ook bij Kievit Sport:

Brooks Glycerin D

Brooks Glycerin

Brooks Adrenaline

Brooks Adrenaline

Loopanalyse? Maak een afspraak.