Bestellen
Merken Brooks
Brooks Adrenaline GTS 23

Brooks Adrenaline GTS 23

De Brooks Adrenaline GTS 23 zijn hardloopschoenen voor overpronerende lopers.

149,99
Ook verkrijbaar in:
Brooks Adrenaline GTS 23
Brooks Adrenaline GTS 23
Brooks Adrenaline GTS 23
Brooks Adrenaline GTS 23
 

Productomschrijving

De Brooks Adrenaline GTS 23 zijn hardloopschoenen voor overpronerende lopers. Deze schoen behoort tot de ‘Run Visible’ collectie en heeft extra reflecterende elementen om de zichtbaarheid in het donker te vergroten. De Adrenaline GTS staat bekend om haar hoge mate van loopcomfort en het luxe instapgevoel.

De allround hardloopschoenen bieden ondersteuning voor overpronerende lopers wanneer zij dat nodig hebben, in tegenstelling tot een continue correctie die de meeste antipronatie schoenen geven. Het verbeterde Engineered Air Mesh-bovenwerk omsluit de voeten nog beter dan haar voorganger, op comfortabele wijze. De 3D Fit Print Technology brengt structuur in het bovenwerk en biedt extra rekbaarheid op plaatsen waarbij dat gewenst is.

De tussenzool van de nieuwe Adrenaline bestaat 100% uit DNA LOFT V2-materiaal en zorgt voor een soepele overgang van hiel naar teen. Dit materiaal biedt effectieve demping samen met het toegevoegde Segmented Crash Pad. Ook zorgt het materiaal voor een heel vloeiende afwikkeling en een soepel loopgevoel. In deze versie van de Adrenaline is dit materiaal nog lichter dan in de Adrenaline GTS 22.

De bekende GuideRails van Brooks geeft enkel ondersteuning wanneer je loopstijl hierom vraagt. Bij overpronatie biedt de technologie begeleiding om de voeten in de juiste lijn en beweging af te laten wikkelen. Hierdoor ontstaat er minder druk op de knieën, wat de kans op blessures vermindert. De Brooks Adrenaline GTS 23 is een ideale hardloopschoen voor je dagelijkse runs.

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Brooks
Model Adrenaline GTS 23
Artikelnummer 110391
Kleurcode 050
Categorie schoen Hardlopen
Geschikt voor Allround
Schokdemping Gemiddeld
Responsiviteit / Energy return Normaal
Stabiliteit Veel
Mate van pronatie Lichte anti-pronatie
Hoogte hak en voorvoet 24 mm / 12 mm
Heeldrop 12 mm
Breedte Normaal
Pasvorm Neutraal
Torsie Stijfheid Normaal
Soort afwikkeling Neutraal
Gewicht ca. 283 gram

Productnummer: 00001269-5

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767