Bestellen
Merken Mizuno
Mizuno Wave Horizon 7

Mizuno Wave Horizon 7

Antipronatieschoen met veel demping en comfort.

179,99
 

Productomschrijving

Voor de overpronerende hardloper is de Mizuno Wave Horizon 7 de ideale allround hardloopschoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Ervaar het perfecte balans tussen demping en responsiviteit met deze allround hardloopschoen!

TUSSENZOOL

De Wave Horizon 7 heeft een tussenzool bestaande uit twee soorten foams. De bovenste laag van de tussenzool is gemaakt van Enerzy Core, dit foam is het zachtste en meest veerkrachtige foam ooit gecreëerd door Mizuno. De onderste laag bestaat uit Enerzy-foam, geeft extra responsiviteit en zorgt voor duurzaamheid waardoor de schoen lang zijn dempende waarde behoudt. De tussenzool zorgt voor veel energieteruggave bij iedere stap die je zet. Bij de hiel en middenvoet is gekozen voor een Mizuno Wave-structuur waarbij twee verschillende EVA foam materialen met verschillende hardheid op elkaar zijn geplaatst. Dit zorgt voor een betere stabiliteit zonder in te leveren op demping. Bij iedere stap die je zet zal de landing deels worden opgevangen en volgt er een springveer-effect door de golvende foams.

BOVENWERK

Deze schoen heeft een bovenwerk dat de voet perfect omsluit. De schoen heeft namelijk een Smooth Stretch-bovenwerk en dat zorgt voor een fijne pasvorm en ademende vermogen. Smooth Stretch zorgt voor een zachte en vloeiende pasvorm door het materiaal horizontaal te stretchen. Door het materiaal uit te rekken zal het bovenwerk dun aanvoelen, ventilerender zijn en krijgt het een fijnere pasvorm. Ook is het bovenwerk op duurzame basis gemaakt, comfort en duurzaamheid komen bij deze schoen samen!

 

SLIJTZOOL

De X10-slijtzool van dit model is extreem duurzaam ontworpen en zal daarom lang meegaan. De X10-slijtzool is gemaakt van carbon en biedt op strategische plekken extra ondersteuning. Hierbij is er extra ondersteuning bij de hiel om tractie te verhogen. Tijdens het hardlopen zal je goede grip ervaren, ook wanneer de paden glad zijn. De Mizuno Wave Horizon 7, de allrounder waar je elke run op kan rekenen!

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Mizuno
Model Wave Horizon 7
Artikelnummer J1GD2426
Kleurcode 21
Categorie schoen Hardlopen
Geschikt voor Allround
Schokdemping Gemiddeld
Responsiviteit / Energy return Normaal
Stabiliteit Veel
Mate van pronatie Hevige anti-pronatie
Hoogte hak en voorvoet 38 mm / 30 mm
Heeldrop 8 mm
Breedte Breed
Pasvorm Breed
Torsie Stijfheid Normaal
Soort afwikkeling Neutraal
Gewicht ca. 280 gram

Productnummer: 00001415-9

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767