Sportvoeding

Voor een training of voor een wedstrijd, bij elke intensieve sportprestatie is een goede voorbereiding enorm belangrijk

Alle energie in het lichaam bundelen en maximaliseren bepaalt de vlotheid van verbranding en voorkomt verzuring van de spieren. Kievit Sport werkt met de sportvoeding van WCUP. Het WCUP assortiment  bevat producten voor een ideale voorbereiding tot datgene wat nodig is net voor de start. 

Bekijk ons aanbod hieronder!

WCUP bar
WCUP recovery drink

WCUP in veel verschillende soorten

Voor elke sportprestatie die langer dan 1 uur duurt, heeft het lichaam nood aan extra energie en vocht.

Energie en vocht geven het lichaam de nodige brandstoffen om je vooropgestelde doel te bereiken. De samenstelling van een product binnen sportvoeding is uiterst belangrijk om de juiste energie op het juiste moment aan te leveren. Ons gamma aan energieversterkende producten zijn steeds met zorg voor de sporter samengesteld, licht verteerbaar, makkelijk in gebruik en uitgebreid getest door professionals.

Wij werken met WCUP door het bewezen resultaat en de drive waarmee ze bezig zijn deze producten zo goed mogelijk te optimaliseren. Er alles aan doen zodat het bijdraagt aan de sportprestatie. Ook is het een groot voordeel dat ze een ruim assortiment hebben waardoor er voor iedereen wel een smaak of soort beschikbaar is. Is het niet in een energie bar is het wel in de vorm van energy drink.

Na afloop van een intensieve sportinspanning zorgt een goede nazorg voor verminderde spierschade, een snellere aanvulling van de energie en versnelde recuperatie. Neem een mix aan eiwitten en koolhydraten net na de inspanning en vul dit in de dagen/weken erna aan met een goede portie eiwitten.

Overige voeding bij Kievit Sport:

WCUP
WCUP
WCUP
WCUP
WCUP
WCUP
WCUP
WCUP
WCUP
WCUP
WCUP

Persoonlijk advies? Maak een afspraak.