Verlichting

Voordat je gaat hardlopen is het verstandig na te denken over de ronde die je gaat hardlopen. Neem in je keuze bijvoorbeeld mee of je buitenaf of binnen de bebouwde kom gaat hardlopen.

Ga je bijvoorbeeld in het bos of op straat lopen en welke weersomstandigheden zijn er op dat moment? Bij sneeuw, hagel, regen en mist is het verstandig om meer verlichting te dragen dan anders. Ook in het bos kan het verstandig zijn om meer licht mee te nemen zodat je oneffenheden in het parcours op tijd opmerkt. 

Bekijk ons aanbod hieronder!

rogelli verlichting
Ledvest

Led vest fluor one size

Er is voor hardlopen in het donker geen bepaald reglement over wat wel en niet moet. Wij raden je aan om, voor je eigen veiligheid, een combinatie te dragen van reflectie en verlichting.

Om zo goed mogelijk zichtbaar te zijn moet je aan alle kanten verlichting dragen. Het beste kan je de verlichting dragen om de bewegende delen.

In sportkleding zitten vaak al reflecterende elementen, maar vaak zijn deze niet voldoende voor wanneer je ’s avonds in het donker gaat hardlopen. Er zijn vele mogelijkheden om je beter zichtbaar te maken tijdens het hardlopen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidshesjes, felgekleurde kleding en reflecterende accessoires.

Zo ook dit ledvest van rogelli. Deze heeft voor en achter verlichting zodat je goed zichtbaar bent voor tegemoet komend en achterop rijdend verkeer. De verlichting aan de voorkant heeft een witte lamp en aan de achterkant een rode lamp.

Overige modellen bij Kievit Sport:

rogelli reflectievest geel

Rogelli reflectievest geel

rogelli reflectievest roze

Rogelli reflectievest roze

rogelli ledarmband blauw

Rogelli ledarmband blauw

Rogelli reflectieglove

Rogelli Gloves

Verlichting proberen? Maak een afspraak.