Rugzakken, belts en sporttassen

Ga jij naar het sporten of ben je aan het sporten? Dan kan een Sporttas op verschillende manieren uitkomst bieden!

Iedereen die naar de sport gaat, doucht vaak bij de club. Het is daarom handig om een goede sporttas te hebben waar kleding, schoenen en accessoires in kunnen. Deze sporttassen worden vooral gebruikt bij Hockey, Voetbal, Handbal, Volleybal en Fitness.

Niet alle sporttassen zijn hetzelfde. Zo zijn er ook functionele sporttassen die onder het sporten gebruikt kunnen worden. Neem bijvoorbeeld een hardloper. Deze moet bij marathons goed en constant blijven drinken. Daar zijn rugzakken voor met een drinksysteem. Dit soort tassen worden veelal gebruikt bij lange duur sporten zoals Hardlopen, Survival, Skiën en Wandelen.

Bekijk ons aanbod hieronder!

Hummel

Hummel Luton Bag

Deze sporttas is vervaardigd uit hoogwaardig 600d polyester. De tas heeft een u-vormige rits aan bovenzijde, die toegang geeft tot het grote binnenvak. Deze is voorzien van een sleutelvakje met rits. De tas heeft twee zijvakken met ritsen. De zachte schouderpad op de verstelbare schouderband geeft optimaal draaggemak. De onderkant van de tas is gemaakt van waterafstotend materiaal, met studs voor extra bescherming. Afmetingen: 33 x 63 x 34 cm (h x b x d).

De tas is te verkrijgen de kleuren Oranje, Geel, Blauw, Rood, Navy en Zwart.

Overige modellen bij Kievit Sport:

Hummel Bag

Hummel Pro Bag Supreme

Hummel Bag

Hummel Milford Bag

Medium Travelbag Elite

Hummel Pro Bag Excellence

Hummel Leyton Elite Bag

Salomon Agile 2

Een stretch-etui zet uit en wordt samengedrukt om benodigdheden veilig te vervoeren, zoals een lichtgewicht jack, autosleutel, een creditcard of zelfs een zachte drinkfles extra.

Dankzij reflecterende details op de achterkant blijf je zichtbaar in de straten van de stad. Wel is het verstandig om er reflecterende kleding en verlichting bij te dragen. Vooral in de wintermaanden.

De lichtgewicht pantserconstructie stroomt gemakkelijk over je schouders, verstelbare dubbele riemen zorgen voor stabiliteit en 3D-mesh vergemakkelijkt de luchtstroom. De tas is een one size fits all bag. Dit wil zeggen dat hij zo te verstellen is dat hij iedereen zou passen.

Deze tas is te verkrijgen in het Rood en Zwart.

Salomon Agile 2

Overige modellen bij Kievit Sport:

adv skin 8 set w

Salomon Advanced Skin 8 Set 4

Salomon Agile set

Salomon Agile set 2

asics hydration vest

Asics Rugzak

Salomon Soft Flask 500ml

Salomon soft flask 500ml

salomon agile 500

Salomon Agile 500

Persoonlijk advies? Maak een afspraak.