Poen voor je oude Schoen!

Jouw oude sportschoenen zijn €20 waard!

Voornamelijk in deze periode, waar velen van ons thuis werken is het een uitje om buiten te kunnen sporten. Doordat we alleen moeten sporten wordt veelal gekozen voor hardlopen. We zien regelmatig blessures door het dragen van verkeerd of versleten schoeisel. Hoe zien jouw sportschoenen eruit? Bij inlevering van je oude sportschoenen geven wij je €20 korting op je nieuwe sportschoenen.

 

Per ingeleverd paar schoenen krijg je €20 korting op een nieuw paar schoenen. Lever je dus 2 oude paren schoenen in, krijg je €20 korting op een nieuw paar en €20 korting* op een ander nieuw paar schoenen. *Bij inlevering van 2 paar oude schoenen krijg je geen €40 korting op een enkel nieuw paar. 

Poen voor je oude schoen
win win

WIN WIN Situatie

Vervang je oude sportschoenen voor een paar nieuwe schoenen!

Bij inlevering van jouw oude sportschoenen ontvang je €20 korting op een paar nieuwe sportschoenen!

  • Je ontvangt €20 korting op een paar nieuwe schoenen
  • Daarnaast ontvang je, bij aankoop van een nieuw paar schoenen, een gratis sportanalyse (t.w.v. €60)
  • Ingeleverde schoenen doneren wij aan het goede doel

Poen voor je oude schoen? Maak nu een afspraak!

Loopanalyse

WIJ ZIJN IN STAAT OM JOUW LOOPPATROON OP DE BEST MOGELIJKE MANIER TE ANALYSEREN. WE DOEN ONDERZOEK MET BEHULP VAN MARKER TRACKING, HIGH-SPEED CAMERA’S EN DRUKMETINGEN.

Daarnaast brengen we de lengte- en breedteverhouding van je voeten in kaart. Zo zien we of je schoenen nodig hebt voor smalle of juist brede voeten. Met deze verschillende metingen bepalen we welke schoenen voor jou het meest geschikt zijn. De schoen kiest jou!

Loopanalyse bij Kievit Sport

WAAROM EEN ANALYSE?

MET DE ANALYSE KOMEN WE ERACHTER WELKE SCHOENEIGENSCHAPPEN JOUW LICHAAM NODIG HEEFT. ZO MAKEN WE DE KANS OP BLESSURES ZO KLEIN MOGELIJK.

Sportschoenen komen in allerlei soorten en maten. Verschillende schoenen zijn beschikbaar voor verschillende type lopers. Land je vooral op je voorvoet of ben je een hiellander? Misschien heb je brede voeten of juist hele smalle voeten. Samen komen we erachter wat voor jou de ideale set-up is.

Schoenen, kleding en accessoires

Een goede sportprestatie hangt niet alleen af van je schoenen, maar ook van de rest van je uitrusting. Daarom vind je in onze winkel, naast schoenen, ook allerlei kleding en accessoires om je outfit af te maken.

Denk hierbij aan compressiekousen, bidons en trainingsjasjes. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij goed kunt presteren en staan hierbij graag aan de basis. Wil je weten wat wij voor jouw sportprestaties kunnen betekenen? Neem contact op of kom eens langs in de winkel.

Indoor Kleding en schoenen
Trainingskleding
socials

Voorwaarden

Deze actie is de gehele maand mei 2020 geldig!

Per oud paar schoenen ontvang je €20 korting op een nieuw paar schoenen. Dit betekent maximaal 1 bon per nieuw paar. Let op: deze actie is niet mogelijk in combinatie met andere lopende aanbiedingen.

Winactie!

Wil jij een gratis paar extra hardloopschoenen winnen?

Maak dan een foto wanneer je de oude schoenen in de ton stopt. Tag @kievitsport in je bericht en maak kans op een paar gratis hardloopschoenen.

Maak hier je afspraak!