Partners

De samenwerkingen waar we trots op zijn! Je vindt ze op deze pagina.

Eurosped

Team Eurosped

Kievit Sport is al jaren trotse sponsor van Team Eurosped. We verzorgen met onze analyses de best passende schoenen voor de dames van dit enthousiaste volleybalteam.

Meer informatie:
www.teameurosped.nl

Webton Hengelo

Volleybalvereniging Webton

Webton Hengelo is met diverse volleybalteams vertegenwoordigd in verschillende klassen. Ze spelen met ruim 30 teams mee in de verschillende NEVOBO competities. Daarnaast staat de Jeugopleiding hoog in het vaandel. Kievit Sport is trotse partner!

Meer informatie:
www.webton-hengelo.nl

DSVD

D.S.V.D. Deurningen

Sportvereninging DSVD in Deurningen: Voetbal, handbal, volleybal en gymnastiek. Kievit Sport zorgt dat de leden voorbereid aan een nieuw seizoen beginnen!

Meer informatie:
www.dsvd.nl

Partners-Kievit Schoenen

Kievit Schoenen

“Ook goed passende schoenen zijn tegenwoordig mooi!” Dat is de lijfspreuk van schoenenwinkel Kievit Schoenen. Eén van de vestigingen van Kievit Schoenen bevindt zich in hetzelfde pand als Kievit Sport in Hengelo.

Meer informatie:
kievit-schoenen.nl

Voetencentrum Wender

Voetencentrum Wender

Soms zijn alleen de juiste schoenen niet genoeg om comfortabel te kunnen sporten, bijvoorbeeld wanneer je (kans op) blessures hebt. In dat geval bieden we je de medische expertise van de podotherapeut.

Meer informatie:
www.podotherapeut.nl

Atletiekvereniging rijssen

Atletiekvereniging Rijssen

De atletiekvereniging Rijssen wil iedereen de mogelijkheid bieden om atletiek te bedrijven. Met Kievit Sport verschijnen de leden voorbereid aan de start.

Meer informatie:
avrijssen.nl

DPR Sports & Health

DPR Sports & Health

PowerRun is een HIIT (High Intensity Interval Training). Bij DPR Sports & Health staat deze training centraal. Je hebt keuze uit PowerRun, PowerFit en PowerBoxing. Een goede basis is belangrijk: Kievit Sport voorziet de leden van het juiste schoeisel.

Meer informatie:
DPR Sports & Health

HIIT by Fran

Hiit by Fran

Een energieke workout met een intervalkarakter. Alleen je eigen lichaamsgewicht, zonder fitnessapparaten. Francis heeft dit concept vorm gegeven in haar sportgroep ‘HIIT By Fran’.

Meer informatie:
www.hiitbyfran.nl

Jays PT

Jay's Personal training

Bij Jays PT word je voorzien van personal training, bootcamps, gezondheidsadviezen en meer. Goede schoenen zijn hierbij natuurlijk onmisbaar.

Partners-O2

O2 Beweeg, buiten, in balans

Bij O2 is jouw ‘sportschool’ buiten! Je werkt in teamverband aan je conditie, explosieve kracht en innerlijke balans. O2 vindt een juiste houding en goede schoenen belangrijk en is partner van Kievit Sport.

Meer informatie:
www.o2-almelo.nl

Bootcamp Factory

Bootcamp Factory Twente

The Bootcamp Factory biedt bootcamp lessen aan in Twente onder begeleiding van gediplomeerde trainers.
De lessen zijn zo opgebouwd dat ze voor zowel de beginnende sporter als de gevorderde sporter uitdagend zijn. Haal het uiterste uit jezelf! Gratis proefles? Klik hier.

Meer informatie:
www.thebootcampfactory.nl

Partners-Vison sports

Vision Sports

Specialist op het gebied van Schaatsen, Skeeleren, Wielrennen en Mountainbiken in de regio Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Almelo. Ook voor reparatie en onderhoud kun je bij Vision terecht!

Meer informatie:
www.visionsports.nl

All it Takes Personal Training

All it takes

Fit en vitaal door het leven en word wie je wilt zijn met All It Takes Personal Training uit Nijverdal.

Meer informatie:
www.allittakes.nl

Logo In2Sport

In2Sport

Voor uitdagende afwisselende trainingen zit je hier goed. Elke week meer dan 35 trainingen. Beginner of gevorderd, jong of oud, bij In2Sport kun je altijd terecht.

Meer informatie:
www.in2sport.nl

Logo Food fun fit it is

Food fun fit it is

Het Food fun fit programma is ontwikkeld om blijvend een leefstijlverandering aan te gaan op het gebied van gezonde voeding en voldoende beweging.

Meer informatie:
www.foodfunfit-itis.nl

Loopanalyse? Maak een afspraak.