Ervaringen

Een chef-kok kan vertellen dat hij lekker kookt, maar de mening van zijn gasten is wat echt telt. Lees hieronder wat anderen vinden van Kievit Sport.

Sprintster op de atletiekbaan

Jorieke, 21 jaar

Sprintster

“Als sprintser loop ik (gelukkig) niet al teveel kilometers en maar spreek ik vaker van meters. Het verschilt erg per week en per training. De ene training doen we korte sprints van 60 of 80 meter en een andere training loop ik langere tempo’s van 200 of 300 meter.”

Aantal trainingen per week: 6 tot 9
Schoenen: Saucony Triumph ISO3 en de Saucony Freedom ISO. De Triumph ISO 3 biedt voor mij een stevige trainingsschoen. De Freedom ISO is een fijne baanschoen waar ik langere tempo’s op kan lopen. Hij biedt voldoende demping, maar is toch erg licht wat als sprinter natuurlijk erg fijn is.

Loopervaring:  Ik loop sinds 2011 hard. Eerst bij de MILA groep van MPM Hengelo en later ben ik overgestapt naar de korte sprint. In 2013 ben ik per ongeluk bij de lange sprint van 400m gekomen waarop ik een halfjaar later voor het eerst uitkwam op het NK indoor Junioren. Onverwachts werd ik daar 4e en ben ik mij gaan specialiseren op de 400 meter. Ik train nu bij AV Daventria in Deventer en loop mee met de Nederlandse (sub)top. Ik hoop dit jaar voor het eerst aan internationale wedstrijden mee te kunnen doen. Het mooiste doel dit jaar is het EK in Berlijn in 2018 waavoor ik graag een plek wil bemachtigen in het 4x400m estafette team.

Ervaring met Kievit Sport: Kievit Sport biedt een unieke service met alle moderne meetapparatuur die ze in huis hebben. Hiermee kunnen ze precies zien op welke soort hardloopschoenen jij het beste uit jezelf kan halen!

Maaike, 30 jaar

Huismoeder

Maaike is huismama en traint daarnaast bij loopgroep ‘O2 Beweeg Buiten in Balans’.

Aantal trainingen per week: 2 tot 3 keer hardlopen

Schoenen: Saucony

Loopervaring: Ik loop al ruim 3 jaar en hardlopen is voor mij even ontladen na een dag kindjes, huishouden en paardrijden.

Ervaring met Kievit Sport: Super geholpen en de deur uit met 2 paar fijne schoenen. Eén paar voor het hardlopen en één paar voor de obstacle runs. Zeer tevreden en als de schoenen op zijn kom ik zeker terug voor nieuwe! Ook zeer fijn dat opa en de kindjes even konden wachten en spelen boven naast de receptie.

Blauwe Saucony schoenen op een bankje
Mizuno schoenen rennen over het gras

Jan, 20 jaar

Student

Jan loopt voor zichzelf. Zijn doel is om mee te doen aan een kwart triatlon.

Aantal trainingen per week: 2 tot 3 keer hardlopen, ongeveer 5 kilometer per keer
Schoenen: Saucony Ride 9

Loopervaring: Ik loop hard sinds 5 jaar, hardlopen geeft mij na afloop een goed en fris gevoel.

Ervaring met Kievit Sport: Deskundig personeel, Mooie meetapparatuur waarmee je een goed beeld krijgt van je looptechniek. Grote keuze in hardschoenen en je krijgt altijd de mogelijkheid om te schoenen te testen op de loopband.

Loopanalyse? Maak een afspraak.