Het sportanalyse centrum van Nederland

In het voorjaar van 2019 hebben wij onze nieuwe winkel in Hengelo geopend. In onze winkel kun je terecht voor alle benodigdheden op het gebied van sport.

We beschikken over een innovatief sportanalysecentrum, waar we een loopanalyse kunnen uitvoeren om voor jou de perfecte schoen te vinden. Dit wordt gedaan met behulp van high-speedcamera’s en markers die in staat zijn om zelfs de kleinste loopbewegingen te meten.

Qualisys
Qualisys Camera
Hardloopschoenen in het schap

Nooit de deur uit zonder de perfecte schoen

Tijdens de loopanalyse kijken we onder andere naar je looptechniek en de bewegingen van je lichaam.

Op deze manier kunnen wij bepalen welke trail-, indoor- of hardloopschoenen het best bij jouw lichaam en looptechniek passen en kunnen we ontdekken welke blessures op de loer liggen. In onze winkel vind je de nieuwste schoencollecties van onder andere Asics, Saucony en Mizuno.

Hardloopschoenen in het schap
Indoor Kleding en schoenen

Schoenen, kleding en accessoires

Een goede sportprestatie hangt niet alleen af van je schoenen, maar ook van de rest van je uitrusting. Daarom vind je in onze winkel, naast schoenen, ook allerlei kleding en accessoires om je outfit af te maken.

Denk hierbij aan compressiekousen, bidons en trainingsjasjes. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij goed kunt presteren en staan hierbij graag aan de basis. Wil je weten wat wij voor jouw sportprestaties kunnen betekenen? Neem contact op of kom eens langs in de winkel.

Trainingskleding

Schoenen aanmeten? Plan een Analyse!