Onderkleding

De juiste onderkleding is enorm belangrijk bij het hardlopen. Kievit sport werkt hierin nauw samen met leverancier Craft. De onderkleding van Craft is ontworpen om direct op de huid te dragen en heeft een ideale pasvorm. 

De structuur van goede onderkleding is zo dusdanig dat het op een ideale manier vocht afvoert. Zo blijft je lichaam in vrijwel alle situaties goed op temperatuur en draagt zo bij aan comfort en sportprestaties. Over deze onderkleding draag je functionele hardloopkleding die verder bijdraagt aan deze vochtregulatie. 

Bekijk ons aanbod hieronder!

mesh
Active_Extreme_2.0

Be active extreme 2.0

Voorkant: 100% polyester Achterkant: 100% polyester Zijpanelen: 96% polyester 4% elastaan

Be Active Extreme 2.0 is gemaakt van een dunne, lichtgewicht en elastische stof met CoolMax Air, een hoogwaardige vezel die een superieure lichaamstemperatuurbeheer biedt tijdens intensieve trainingen in milde tot koude weersomstandigheden. Bodymapped mesh-panelen zorgen voor uitstekende ventilatie terwijl het ergonomische 3D-ontwerp een strakke, perfecte pasvorm biedt.

Overige modellen bij Kievit Sport:

Active_Extreme_2.0

Extreme 2.0 lange mouw

Fuseknit_Comfort

Fusknit Comfort Blauw lange mouw

Fuseknit_Comfort

Fusknit Comfort Groen lange mouw

Fuseknit_Comfort

Fusknit Comfort Roze lange mouw

Fuseknit_Comfort

Fusknit Comfort Coral lange mouw

Verschillende onderkleding

Craft maakt gebruik van 3 typen onderkleding:


Stay Cool
Voor de warme omstandigheden, maar bijvoorbeeld ook voor indoortoepassingen is de stay cool lijn van craft een goede basis. Dit type onderkleding is gemaakt om jou in de warme omstandigheden zo koel mogelijk te houden en vocht af te voeren.


Be Active en Be Active Extreme
De be Active Extreme lijn van craft is ontworpen en het gehele seizoen te dragen voor een groot scala aan sporten. Het is zeer licht en dun materiaal waardoor de pasvorm niet alleen zeer prettig is maar ook de temperatuur goed wordt gereguleerd. Deze onderkleding kan worden gedragen en de situaties waarin de inspanning hoog is en kan worden gebruikt in milde tot koude condities. De be active lijn is ontworpen voor de wat koudere situaties. De nadruk bij deze kleding licht niet zozeer op vochtafvoer maar meer op warmteregulatie. Dit maakt echter de kleding niet minder prettig draagbaar en is net als de andere shirt naadloos voor een optimaal draagcomfort.


Keep Warm
Craft keep warm onderkleding is verfijnd en zeer licht van gewicht. Het is in de zeer koude omstandigheden de ideale onderkleding. De keep warm kleding zie je veel onder wintersporters, schaatsers maar ook tijdens het wielrennen of hardlopen is het een prettige basis. Het shirt is zo ontworpen dat het een isolerende werking heeft. De unieke holle vezel en klimaatzones in de kledingstukken zorgen voor een sterke mate van isolatie en vochtafvoer.

Craft base layer

functionele thermokleding proberen? Maak een afspraak.