Mizuno Wave Stealth Neo

Na een turbulent seizoen mogen we weer bijna van start in de indoorwereld!

Na een abrupte onderbreking van de competitie begin dit jaar, zijn we nu op het punt gekomen waarop de meeste competities weer worden opgestart. De trainingen beginnen binnenkort weer, en daarna volgt ook snel het wedstrijdseizoen. De vraag die nog heerst is: heb jij al de juiste schoen gevonden voor de start van het nieuwe seizoen? Wellicht is de Mizuno Wave Stealth Neo wat voor jou. Lees hieronder alles over deze nieuwe schoen van Mizuno.

Mizuno

Nieuw tijdperk

Bij de start van een nieuw seizoen hoort uiteraard ook de nieuwe collectie in onze winkel.

Een van de nieuwe modellen in onze indoorcollectie is de Mizuno Wave Stealth Neo. Met dit topmodel breekt een nieuw tijdperk aan.

Stabiliteit

De Mizuno Wave Stealth Neo is ontworpen voor de handbalspeler die behoefte heeft aan stabiliteit in combinatie met een hoge dempingswaarde.

Dit komt door de nieuwste techniek die Mizuno heeft toegepast in de schoen. Dankzij de innovatieve Mizuno Enerzy Core technologie creëert de schoen een hoge energy return bij iedere actie. Daarnaast kan je er hoger en krachtiger door springen en ben je wendbaarder. Een rotatiepunt onder de schoen is dus niet meer nodig.

De Mizuno Wave Stealth Neo is 293% zachter en 63% meer bouncy dan het eerder gebruikte materiaal maar geeft nog altijd dezelfde stabiliteit als zijn voorgangers.

Mizuno Wave Stealth Neo

Mikkel Hansen

Mizuno heeft van de eerste schets tot het eindresultaat samengewerkt met de beste handballer van de wereld in 2011: Mikkel Hansen.

De beste linker opbouwer van 2011 heeft zijn ervaringen in de handbalwereld gecommuniceerd met Mizuno, om de best mogelijke handbalschoen te bieden voor een ieder. Dat een grote speler als Mikkel Hansen zijn ervaring deelt, heeft een grote meerwaarde voor de kwaliteit van de schoen.