Bestellen
Herenschoenen
Saucony Omni 20

Saucony Omni 20

149,99
 

UITGEBREID SCHOENADVIES

Twijfel je of deze schoen bij je past? Tijdens onze loopanalyse krijg je een uitgebreid schoenadvies. Hierin behandelen wij o.a. de maatvoering of het type pronatie (neutraal, anti-pronatie of wedstrijd). Lees meer over de loopanalyse
 

Productomschrijving

Hetzelfde hart. Een nieuwe zool. De Omni 20 is terug met zijn kenmerkende support en een soepelere afwikkeling dan ooit tevoren. Met op SPEEDROLL-geïnspireerde geometrie is het een snellere uitvoering van stabiliteit en de perfecte viering van het 20e jubileum van deze Saucony-klassieker.

PWRRUN-demping biedt net de juiste zachtheid en een springerig, reactiever gevoel dan je zou verwachten van een schoen die zoveel ondersteuning biedt.

De uitgebreide mediale post biedt voldoende vertrouwde steun terwijl de op SPEEDROLL-geïnspireerde geometrie je een gevoel van meer momentum geeft bij elke stap.

De Omni met een FORMFIT-constructie die je voet omarmt en een aangepaste configuratie met flex-groeven, garandeert de perfect loop voor heel veel comfortabele kilometers.

Sluiten

Productnummer: 00000788-4

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767