De Brooks Adrenaline GTS 20, nieuw met vertrouwde pasvorm!

In de hardloopwereld is continue verbetering en innovatie een pre. De nieuwe Brooks adrenaline GTS 20 heeft weer veel nieuwe toepassingen ten opzichte van de GTS19.

Pronerende hardlopers

Door de nieuwe guiderails technologie kunnen veel pronerende hardlopers nu genieten van ondersteuning tijdens het lopen. Veel hardlopers hebben baat bij het feit dat Brooks Veel hardlopers hebben baat bij het feit dat Brooks al 20 jaar moeite en onderzoek steekt in pronerende lopers. Door de vernieuwde technologie is Brooks in staat steeds betere ondersteuning te bieden.

Wat bied de nieuwe GTS 20?

De overgang van landing naar afwikkeling verloopt soepel door de gestroomlijnde en geïntegreerde GuideRails technologie. Ook de afwerking van het bovenwerk is verbeterd. Het bovenwerk heeft een nieuwe structuur voor een gestroomlijnder resultaat.

De responsieve BioMoGo DNA demping, gestapeld boven een zachte DNA LOFT Crash pad zorgen samen voor een vleugje vering onder de voet en dempen elke stap die gezet wordt.

Bij Brooks ligt de focus verder dan alleen de voeten. Ze verleggen de focus naar het meest kwetsbare deel van het lichaam van een hardloper: de knieën. De Brooks adrenaline GTS 20 houdt de bewegingen van de hardloper comfortabel in beweging en haalt overtollige bewegingen onder controle.

Het nieuwe gestroomlijnde mesh bovenwerk biedt de structuur en bewezen pasvorm waar de Adrenaline om bekend staat zonder overtollige bulk. Een ouderwetse schoen met nieuwe technologie.

Eigenschappen

ONDERSTEUNING Ondersteuning
MIDDENZOOL DROP 12mm
GEWICHT 10,6 oz / 300,5 g
BOOG Gemiddeld hoog
TYPE ERVARING Kussen
TECHNOLOGIE GuideRails, DNA LOFT, BioMoGo DNA
GEBRUIK Weglopen

Loopanalyse? Maak een afspraak!