Bestellen
Damesschoenen
Hoka One One Gaviota 4

Hoka One One Gaviota 4

Allround hardloopschoen voor de overpronerende hardloper

169,99 incl. btw
101,99
 

Productomschrijving

De HOKA GAVIOTA 4 is een allround hardloopschoen voor de overpronerende hardloper. Deze schoen heeft de meeste demping binnen de collectie van HOKA voor de hardloper die steun nodig heeft. De Gaviota 4 is een ideale hardloopschoen voor de hardloper die langere afstanden wil lopen, de wat zwaardere hardloper of de loper met een bredere voet.

Ten opzichte van zijn voorganger heeft de Gaviota 4 een zachtere hielkap en schoenlip. Ook zijn er verstevigingen aangebracht bij de vetergaten. Door deze updates is de pasvorm rondom de voet verbeterd. De CMEVA-middenzool is hetzelfde gebleven en zorgt voor maximale demping bij elke stap.

De stabiliteit haalt de Gaviota 4 uit de unieke J-Frame-technologie waarbij steviger foam aan de binnenvoetzijde is geplaatst met extra rubber voor de duurzaamheid. Dit resulteert in een comfortabele hardloopervaring zonder gewicht of materiaal toe te voegen.

De late Meta-Rocker in de schoen zorgt voor een soepele overgang van de hiel naar de voorvoet. Je wordt als het ware naar voren gestuwd door deze hardloopschoen. Op de hiel en voorvoet zijn zones van slijtvast rubber toegevoegd voor een verbeterde duurzaamheid. Geen afstand is te ver met de Gaviota 4.

Sluiten

Specificaties schoenen

Merk Hoka
Model Gaviota 4
Artikelnummer 1123199
Kleurcode BWHT
Categorie schoen Hardlopen
Geschikt voor Allround
Schokdemping Gemiddeld
Responsiviteit / Energy return Veel
Stabiliteit Veel
Mate van pronatie Lichte anti-pronatie
Hoogte hak en voorvoet 29 mm / 24 mm
Heeldrop 5 mm
Breedte Breed
Pasvorm Breed
Torsie Stijfheid Stijf
Soort afwikkeling Versneld
Gewicht ca. 265 gram

Productnummer: 00000863-1

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767