NIEUW: De Brooks Bedlam!

De nieuwste schoen van Brooks is de Bedlam. Deze schoen heeft twee functionaliteiten die belangrijk zijn om jouw hardloopprestaties te kunnen verbeteren.

Naadloos

Naast het functionele fit knit bovenwerk, heeft deze hardloopschoen ook een mooie uitstraling. De tong van de schoen zit vast aan de binnenkant, dit voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen naar beneden zakt. Het is een soort sok waar de voet in glijdt. Door het naadloze fit knit bovenwerk omhelst de schoen elke contour van de voet, dit zorgt voor veel comfort.

Voeden van je run

Door de krachtige DNA AMP tussenzool die in de Brooks Bedlam zit, wordt elke stap omgezet in energie. Dit komt doordat de DNA AMP tussenzool de meest responsieve tussenzool binnen de Brooks collectie is. De tussenzool vangt niet alleen op, maar retourneert de energie terug in de schoen om je run te voeden.

DNA AMP

Ondersteuning

Veel hardloopschoenen hebben een correctieblokje, de Brooks Bedlam een Guiderails. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de voeten de juiste uitlijning krijgen. Dit zou, volgens Brooks, kniebeweging en hiel- en scheenbeenrotatie moeten verminderen. Daarnaast geeft de schoen je meer gemoedsrust.

Guiderails

Voor wie is de Bedlam geschikt?

De Bedlam is geschikt voor de gemiddelde tot zware loper. De heeldrop van de schoen zit op 8 millimeter. Het gewicht van de damesschoen is 280,7 gram, de herenschoen weegt 317,5 gram. Tevens is de schoen geschikt voor een bredere voet.

Niek Oonk is blogger bij Kievit Sport.

Zomer en Winter

Asics heeft met de Accelerate Jacket een product weten te creëren dat zowel in de zomer als in de wintermaanden te gebruiken is. Op een zomerdag beschermt het materiaal je tegen schadelijke UV straling. Het ademende mesh koelt je lichaam af en voert zweet af. Hierdoor blijft je huid droog en raakt de huid minder snel geïrriteerd bij wrijving. Tijdens de wintermaanden profiteer je van de wind- en waterdichtheid van zowel de rits als het overige materiaal. De binnenkant wordt actief verwarmd bij koud weer. Het beste van twee werelden dus!

Ademende mesh

Ademende stof is bij een sportartikel zeer belangrijk. Veel sporters zijn op zoek naar een wind- en waterdicht product, maar daarmee ben je nog niet gered. Zonder ventilatie blijf je nat van eigen transpiratie. Het jasje is daarom ontworpen met ademende, vocht afvoerende- en sneldrogende stof.

Ademende stof is bij een sportartikel zeer belangrijk. Veel sporters zijn op zoek naar een wind- en waterdicht product, maar daarmee ben je nog niet gered. Zonder ventilatie blijf je nat van eigen transpiratie. Het jasje is daarom ontworpen met ademende, vocht afvoerende- en sneldrogende stof.

De eigenschappen op een rijtje

Asics biedt met het Accelerate jasje vele praktische en functionele eigenschappen.

De Accelerate jacket biedt:

 • Touwtje in de mouw (voor om de duim) om opkruipende mouwen te voorkomen
 • Capuchon tegen de regen
 • Waterdichte rits
 • Langere achterkant
 • Reflectieve details op de mouwen, achterkant en voorkant
 • Vocht afvoerende, sneldrogende mesh stof
 • UV bescherming
 • Stay Cool elementen voor in de zomer
 • Stay Warm elementen voor in de winter
 • Water- en windbestendig
 • Superieur draagcomfort (perfecte pasvorm’

Kom nu naar Kievit Sport

De nieuwe Accelerate is net binnen maar zou wel eens een hardloper kunnen worden. De Jacket biedt vele voordelen om sportprestaties te bevorderen. Kan jij niet wachten? Kom dan snel naar de winkel!

Gerelateerde pagina's

Niek Oonk is blogger bij Kievit Sport.