Bestellen
Accessoires
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

899,99 incl. btw
649,99
Ook verkrijbaar in:
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar
 

Vraag het onze experts

Heb jij interesse in de Garmin Fenix 7 Sapphire Solar of wil je meer weten over dit sporthorloge voordat je een bestelling plaatst? Stel je vraag dan aan één van onze experts. Zij helpen je graag op weg met het maken van de goede keuze voor jou!
 

Productomschrijving

Onovertroffen veelzijdig - 7 dagen per week.
De Fenix 7 Sapphire Solar GPS Multisport smartwatch is een van de eerste GARMIN Fenix-modellen met een snel reagerend touchdisplay voor een intuïtieve bediening. Het robuuste outdoorhorloge kan nog steeds op de bekende manier worden bediend met 5 knoppen. Je kunt handschoenen dus tijdens het fietsen of snowboarden aanlaten en toch het horloge bedienen.

De GARMIN solartechnologe verlengt de batterijduur van het hoogwaardige sporthorloge in de gps-modus tot 73 uur en in de smartwatch modus tot 22 dagen. Voldoende extra power dus voor lange outdoor tochten zonder telkens aan opladen te hoeven denken.

Naast de vele bekende functies bieden de Fenix 7 Solar modellen ook enkele nieuwe features zoals de STAMINA resterende energie weergave en Health Snapshot™. Daarnaast heeft de Fenix 7 Sapphire Solar een robuuste behuizing die voldoet aan de Amerikaanse militaire normen (MIL-STD-810G) op het gebied van temperatuur, schokbestendigheid en waterbestendigheid, alsmede uitgebreide navigatiefuncties met gedetailleerde kaartweergave in kleur. Het geïnstalleerde TopoActive Europa-kaartmateriaal in combinatie met Trendline™ Popularity Routing zorgt er tijdens je activiteiten voor dat je altijd op de mooiste routes uit jouw regio onderweg bent. Je kunt eenvoudig extra kaartmateriaal downloaden via WLAN.
Bovendien beschikt het apparaat ze over een intern geheugen voor tot 2000 liedjes, een praktische WLAN interface en PacePro™ voor een routeplanning afhankelijk van stijging.

Door de hartslagmeting aan de pols met de vierde generatie van de GARMIN Elevate™ technologie en intelligente trainingsfuncties zijn jouw hoogste doelen bereikbaar.
Met gedetailleerde performance-analyses zoals diverse loopefficiëntiewaarden, een VO2max berekening, rekening houdend met hoogte en temperatuur, en een PulseOX-sensor voor de meting van de zuurstofsaturatie in het bloed ben je altijd op de hoogte over je actuele fysieke prestatievermogen. De bepaling van trainingsstatus en trainingsbelasting evenals aeroob en anaeroob trainingseffect zijn ook aanwezig. Net als de Garmin Body Battery™-functie die je persoonlijke energieniveau kan bepalen.

Alle Fenix 7 modellen garanderen een betrouwbare positiebepaling, ook onder lastige omstandigheden, door de compatibiliteit met de Amerikaanse gps-, Russische GLONASS- en Europese Galileo-satellieten. Bovendien zorgt de GARMIN Power Manager™ voor optimaal gebruik van de accucapaciteit en een nog langere batterijduur. In de expeditiemodus gaat de accu bij gebruik van gps nog langer mee. Ook een automatisch ongevalalarm en manuele noodoproep zijn aanwezig.

Deze handige 24/7 fitnesstracker rekent je dagelijkse activiteiten om in aantal stappen en calorieverbruik en registreert de kwaliteit van je slaap incl. REM-fase.
Is je smartphone in de buurt dan ontvang je dankzij Smart-Notifications berichten over oproepen, sms-berichten, e-mails of social media-updates. Bovendien ondersteunt de hoogwaardige smartwatch het contactloos betalen volgens NFC-standaard via GARMIN Pay™.
 

Sluiten

Productnummer: 00000986-17

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767