Bestellen
Accessoires
Garmin EPIX Gen 2 Sapphire

Garmin EPIX Gen 2 Sapphire

999,99
 

Vraag het onze experts

Heb jij interesse in de Garmin EPIX Gen 2 Sapphire of wil je meer weten over dit sporthorloge voordat je een bestelling plaatst? Stel je vraag dan aan één van onze experts. Zij helpen je graag op weg met het maken van de goede keuze voor jou!

Productomschrijving

Productomschrijving

Draag epix, wees episch! Met epix, de actieve smartwatch van topklasse, kun je elke dag aan met het verbluffende AMOLED-display met een saffierlens , titanium bezel en een batterijlevensduur tot 16 dagen. Blijf verbonden met slimme functies, Garmin Pay contactloze betalingen en muziekopslag. Begrijp uw lichaam met 24/7 gezondheids- en welzijnsmonitoringfuncties die Pulse Ox2, hartslag, ademhaling en meer bijhouden. Train hoe u wilt met 30+ ingebouwde sportapps en ga nog een stapje verder met prestatiemetingen en Garmin Coach-trainingsplannen. Als u klaar bent voor het avontuur, kunt u TopoActive-kaarten downloaden via Wi-Fi-connectiviteit, of deze vooraf laten laden op de Sapphire Editions.

ONTWORPEN VOOR JOUW LEVENSSTIJL
Het schitterende 1,3 inch always on AMOLED display brengt je horloge tot leven, zelfs in fel zonlicht.

TOUCHSCREEN & KNOPPEN
Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving werkt wordt gecombineerd met een snel reagerend touchscreen voor snelle toegang tot selecties en functies.

HIIT WORKOUTS
Dit activiteitenprofiel houdt uw intervaltrainingen met hoge intensiteit bij, waaronder AMRAP, EMOM en Tabata . Stel het aantal ronden, werk --/rustintervallen en meer

VISUELE RACEPROG NOSE
Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

REAL TIME STAMINA
Gebruik deze gegevens om uw inspanning bij te houden en te beheren, om beter te begrijpen hoe uw uithoudingsvermogen verandert tijdens activiteiten en om overbelasting aan het begin van uw hardloopsessie of tijdens een activiteit te voorkomen.

MULTI BAND GNSS ONDERSTEUNING
Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO). Met de Sapphire edities krijg je superieure nauwkeurigheid met behulp van technologie die voorheen alleen beschikbaar was voor het leger. Krijg toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden verzonden voor verbeterde positienauwkeurigheid in gebieden waar GNSS signalen worden gereflecteerd, zwak of normaal gesproken niet doordringen.

MULTICONTINENT TOPO KAARTEN
Download TopoActive kaarten van over de hele wereld. Selecteer desgewenst dekking en update gemakkelijk rechtstreeks naar het horloge via Wi Fi® en de handige Map Manager. De Sapphire editie (32 GB) is voorgeladen met Topo Europa kaarten. Op de gewone Epix (16 GB) kun je de gewenste kaarten eenvoudig downloaden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken.

UP AHEAD
Krijg in één oogopslag informatie over geselecteerde POI controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke gecreëerde routepunten die eraan komen.

SKIVIEW™ KAARTEN
Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten, en bekijk pistenamen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2.000 skiresorts wereldwijd.

LANGE BATTERIJDUUR
Voor een uitstekende smartwatch ervaring met ons nieuwe AMOLED scherm hebben we een superefficiënte energiemodus gecreëerd. Hierdoor wordt het horloge gewekt op basis van een vloeiende polsbeweging ( gesture modus) en wordt de levensduur van de batterij verlengd tot 16 dagen in smartwatch modus.

PREMIUM MATERIALEN
Pas het uiterlijk van het horloge aan uw levensstijl aan met keuze voor een saffieren display, titanium ring of roestvrijstalen ring.

PULSE OX
Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox 2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Gen4 HARTSLAGMETING OP DE POLS
Optische hartslag technologie meet de activiteits intensiteit en hartslagvariabiliteit om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband

ADEMHALING METEN
Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings en yoga activiteiten ademt.

STRESS MONITORING
Hartslagvariabiliteit wordt gebruikt om je stressniveauscore te berekenen, zodat je kunt zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

SLAAPSCORE & ADVANCED SLEEP
Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

BODYBATTERY™ ENERGY MONITORING
Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

TRACKING VAN HYDRATATIE
Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, zie je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

INGEBOUWDE SPORTS APPS
Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

ANIMATED WORKOUTS
Dit horloge biedt gemakkelijk te volgen, geanimeerde cardio-, kracht -, yoga en Pilates workouts die u op het horlogescherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen geanimeerde workouts of download meer van de Garmin Connect ™online community wanneer gekoppeld aan je compatibele toestel.

GARMIN COACH
Deze gratis adaptieve trainingsplannen worden begeleid door deskundige coaches en passen zich aan jou en je doelen aan. Trainingen synchroniseren rechtstreeks naar je horloge van Garmin Connect.

PACEPRO™ TECHNOLOGIE
Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

VO2 MAX
Train slimmer met VO2 max, een indicator van hoe je kunt verwachten te presteren. Het past zich aan voor trailrunning en houdt rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door hitte of hoogte.

PRESTATIE GEGEVENS
Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, aanpassing voor trailrunning , hersteladvies en

DAGELIJKSE WORKOUT SUGGESTIES
Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

HERSTELTIJDADVIES
Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

MTB DYNAMICA
Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de grit™ en flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

OFFPISTE SKIËN
Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel helpt onderscheid te maken tussen skiën en klimmen. Het geeft gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

XC SKI DYNAMICA
Indien gekoppeld met de HRM Pro ™borstband (afzonderlijk verkrijgbaar), kun je nu via ski vermogen de werkelijke trainingsbelasting van je langlaufworkouts meten.

FUNCTIES VOOR SURFERS
Bereid je voor op de golven. Deze watch werkt met Surfline Sessions ™dat een video maakt van elke golf waarover je voor een Surfline® camera 4 surft. Zo kun je met je Surfline Sessies abonnement de video’s later bekijken en zien hoe je het deed.

MULTI GNSS ONDERSTEUNING
Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo ) om te volgen in meer uitdagende omgevingen dan alleen GPS.

ABC SENSOREN
Navigeer naar je volgende doel met ABC sensoren, inclusief een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer om het weer te volgen en een elektronisch kompas met 3 assen.

ACCLIMATITISATIE
Deze widget toont je huidige hoogte, geacclimatiseerde hoogte en gecorreleerde Pulse Ox, hartslag en ademhalingsfrequentie, zodat je kunt zien hoe jij je aanpast aan de hoogte.

CLIMBPRO
Gebruik ClimbPro op gedownloade koersen/routes om real time informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst, en bovendien ook over afdalingen en vlak terrein.

GOLF BANEN
Krijg toegang tot full colour CourseView kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld en krijg touch targeting en de PlaysLike Distance functie.

ROUTES OP JE POLS
Voer een afstand in die u wilt afleggen en ontvang voorgestelde routes die u terugbrengen naar uw startpunt. Trendline™ popularity Routing helpt je de beste lokale paden te vinden.

AFSLAG VOOR AFSLAG NAVIGATIE
Volg een route of koers met behulp van stapsgewijze aanwijzingen, die u van tevoren laten weten wanneer de volgende afslag eraan komt

SMARTPHONE MELDINGEN
Ontvang emails, sms berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel

MUSIC APPS
Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify , Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

GARMIN PAY™
Reken snel, veilig en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende banken

VEILIGHEIDS EN TRACKINGFUNCTIES
Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde ongevaldetectie

CONNECT IQ™ STORE
Download aangepaste watch faces , voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je compatibele smartphone.

POWER MANAGER
Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren van invloed zijn op de levensduur van de batterij van je horloge, zodat je direct wijzigingen kunt aanbrengen die de batterij verlengen.

Sluiten

Productnummer: 00000990-1

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kievitsport.nl 088-4547767